Ellenzékiek! Nem szomorú, hogy míg a tieitek éppen összegyűjtöttek 20k-t, addig a Fidesz simán ennek 10x-ét?
Nem is tudta minden jelőlt összegyűjteni a 20x aláírást. Szegény pálinkás már nem lesz miniszterelnök. Amíg a Karácsny, Dobrev, Jakab, trió összekapart 20k-t úgy hogy többre is lehetett szavazni és a Fideszes is szavaztak ugye, addig a Stop Gyurcsányra simán meg van a 200x aláírás. Nem fájó ez?
Hogyan lehet ezt értelmezni? Milyen következetések vonhatók le belőle?
Te most miről beszélsz?
Jászkiséren voltam a hónap első vasárnapján.
6!!!!!!! Fideszes stand volt a vásár területén, az ellenzéknél mindössze 1-1 mindenkihez. (Kari, Dobi, Jakab és Mark)
A fidesznél kivolt téve fornetti, tea.
A kis gyerekek úgy rohangáltak és kérdezgették hogy megakarják-e állítani a szemkilövetőt (konkrétan ezzel a szöveggel!).
Így nem nehéz.
KIcsit égő is volt, hogy hozzám is odajöt, amikor szóltam neki hogy 5 kg krumpliért írom csak alá, azzal hagyott ott homokos gyurcsánista kutya vagyok.
“ Nem ezen fog múlni, attól még Klárika el fog számoltatni mindenkit.”
Reméljük a házikóján is lesz vizsgálat akkor már, ne csak ő...
“ Jogos. A fidesznek néha a halottak adatai is szerepelnek a listán. Erre egy ellenzéki sem képes, hogy "harcba hívja" a holtakat is.”
Persze. Bizonyíték? 2. És mivan ha ők pont rátok szavaztak? Ja akkor az jóvan az úgy
Trumpnál is ezt mondták, hogy a hullák Bidenre szavaztak, lett belőle valami? Nem, ti el se hittétek, de ha a Telex vagy Hávégéh írja akko az úgy is ván.
Tudod választások előtt szokott lenni ez a lista, hogy x aláírást össze kell gyűjteni. A fidesz ezen listáján voltak halottak. Azok biztos nem az ellenzékre szavaztak, meg nem is az ellenzék lapján szerepeltek ilyen adatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!