Orbán Viktor nem szomorú a lemondatását követelő tüntetések miatt? Pedig most tényleg semmi bizonyíték sincs.
Figyelt kérdés
Posztolt valamit?2021. júl. 26. 16:53
1/10 anonim válasza:
Te szomorú lennél ha egy rakás piperkőc a kirugatásodat követelné a munkahelyedről?
3/10 anonim válasza:
Ha nem szomorú amiatt sem, hogy kommunista módszerekkel lehallgattatja az ellenfeleit...
4/10 anonim válasza:
3as, na mesélj, milyen komcsi módszerekkel?
5/10 anonim válasza:
#4 Ez a Pegasus dolog megvan? Kis kémprogram a telefonra? Nemzetbiztonsági ülést meg minek is ugye összehívni:)
6/10 anonim válasza:
5ös, az ellenzék (a fidesszel karöltve) egy hónapja kb szavazott meg egy EUs szintű lehallgatási engedélyt az eu parlamentben. Csak erről mindenki kussol. A németek is, a franciák is. Meg mi is.
Nincs jogotok ezek után pofázni.
8/10 anonim válasza:
Én bízom benne, hogy egy nap gutaütésben fordul fel kínkeserves fájdalmak közepette. Azt is remélem, hogy mindezt egy olyan börtönben teszi, amelyet a lehallgatási botránya miatt csak neki nyutunk meg. Gyalázat ez a féreg.
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon izgatja. Találgatás most tényleg több van, mint bizonyíték, nem is értem, hogyha lehallgattana embereket miért nem az összefogás vezetőivel tenné vagy valami nagy kutyát figyeltetne. Tiszta logikátlan. Amúgy mivel az EU megszavazta, hogy bárkit lehalgathassanak nem lesz belőle túl nagy botrány. Ha az EUs szavazás előtt derül ki akkor ütött volna a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!