Az ellenzékiek miért gúnyolódnak a pápa budapesti látogatásán?
Figyelt kérdés
Olvasom a kommenteket és csak úgy ömlik a rosszindulatú, gúnyolódó, keresztényeket kritizáló megnyilvánulás az ellenzék részéről.
Ha valakinek ez nem tetszik vagy nem keresztény, az miért nem tudja figyelmen kívül hagyni a dolgot?
2021. szept. 12. 11:31
11/16 anonim válasza:
Na már megint egy fizetett kérdés.
Én ellenzéki vagyok, örülök a pápa látogatásának és amiatt gúnyolódok, hogy a kormány hozzádörgölődzik a pápához.
Nyomába sem érhetnek!
12/16 anonim válasza:
Mert nekik ez életérzés!!
Mindegy min, mikor...de muszáj!
13/16 Andizsuzsi válasza:
Ellenzékiként (és hívőként) nem gúnyolódok. Attól viszont hányingerem van, ahogy Semjén (és Erdő Péter) hajbókoltak előtte. Hol voltak, amikor a lovagkeresztes gyalázta a szentatyát?
14/16 anonim válasza:
Igen, Andizsuzsi, így van! 11 voltam.
15/16 anonim válasza:
Ha nem találkozott volna mocskos Orbánnal akkor örülnének neki mint nyuszi a fütyijének
16/16 anonim válasza:
Na 15-re varrjatok gombot!
15, ezt melyik oldalról írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!