A fiatalok miért nem ismerik fel, hogy a lakásépítési program szolgálná leginkább az érdekeiket?
A legégetőbb probléma, hogy a fiatalok nem tudnak saját lakáshoz jutni az elszállt lakásárak miatt és a drága albérletek miatt. Ha egy fiatal külön költözik a szüleitől, akkor is a fizetése nagyrészét elviszi az albérlet.
A lakásépítési program leszorítaná a lakásárakat, így könnyebben juthatnék saját lakáshoz.
Hogy nem foglalkoznak ezzel.
Irreveláns dolgokkal foglalkoznak helyette. Pl a Pride-on vagy az LMBTQ tüntetésen is rengeteg fiatal van, de a saját jólétükre nem gondolnak.
Bár szerintem ez az egész LMBTQ téma egy gumicsont, hogy amíg ezen rágódnak, addig se kelljen a szociális problémákkal foglalkozni.
4) ja értem.ez egy olyan probléma amivel foglalkozniuk kellene,hallatni a hangjukat,kimenni a parlament elé tüntetni.ehelyett bedobott gumicsontokkal foglalkoznak,már aki politizál közülük.a kétdésre én sem tudom a választ, talán azért mert buták..
Vagy úgy nőttek fel,azt látták otthon hogy a szüleik becsicskultak és szó nélkül elfogadtak mindent amit a kormányok rájuk erőltettek.ez a legrosszabb, felnőtt már több generáció akik nem fognak össze és inkább tűrnek szép csendben,ők később sem lesznek jól semmi olyanra ami tüntetéssel, véleménynyilvánításal kapcsolatos.
"A lakásépítési program leszorítaná a lakásárakat, így könnyebben juthatnék saját lakáshoz."
Igen, csakhogy a szoci kivitelezés arról szól, hogy:
1: megépítik közös pénzből a lakásokat
2: szociális alapon romákat telepítenek be, akik élhetetlenné teszik a környéket
3: lemennek az ingatlanárak a környéken, mivel minden jóérzésű ember menekül onnan
Végül is az eredmény ugyanaz, de közben pár ezere embernek tönkremegy az élete. Lásd fészekrakó, igazi siker volt! Máig nem értik mi volt a baj vele...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!