Vajon a fideszesek fognak szavazni az ellenzéki előválasztáson?
9-es vagyok. Én úgy gondolom, hogy ha már veszítünk, akkor a legalkalmasabb ellenzéki miniszterelnök kormányozzon. Én Dobrev klárát látom annak. Engem meggyőzött az európai szintű minimálbérjeivel és nyugdíjaival. Plusz a férje egy exminiszterelnök, aki sok hasznos tanáccsal fogja tudni ellátni.
Nem hinném, hogy olyan sokan részt fognak közülük venni. Nyilván lesznek akik majd igen, de csak egy elenyésző számban, nem fogja befolyásolni a végeredményeket.
Különben is, csak a nagyobb városokban lesznek majd sátrak, ahol lehet szavazni, ezáltal máris kiszűrik az olyan embereket, akik mondjuk falun élnek.
Szerintem emiatt kezdte el a Fidesz is a petícióját, hogy méginkább elvonja a fideszesek figyelmét az előválasztásról. Bár annyira sikeresen nem működik, mert nem szoktak annyira tolongani az emberek a pultoknál. :D
"a demokrata elovalasztas amerikaban pl 2020ban a demokratak kevesebb mint 40%a ment el pedig ott ennek hagyomanya van."
csak amerikában magyarországnyi népességekre van osztva az 500 milliós USA, és úgy vannak az előválasztások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!