Nem lenne jó a vidékieknek is ha Karácsony Gergely lenne a miniszterelnök?
Ők is az ország 99%-ába tartoznak a legtöbben akik elnyomottak, akiktől minden pénzt elvesz az 1%, nekik meg csak gyári munkát meg közmunkát dobnak, hogy ne dögöljön éhen, de minden mást elvesznek tőlük.
Ennek vetne véget Karácsony Gergely, ha komolyabb pozíciót kaphatna mint a mostani.
Miert Karacsony? Ertem h minimal jovedelmet meg magas netto minimalbert iger de nem igy mukodik a gazdasag, hogy a penz ingyen jon, azt be kell szedni adokbol el kell vonni mas teruletro, es ehez nem lesz eleg ha nincs tobb stadion, (plusz be is epul sok minden az arakba).
A videkiki szavazok szemet inkabb az kene bokje h a foldek lassan valoban kb a felso 2-3 szazaleknal vannak, meg h a lakhatas mar videken is oriasit dragult.
De Karacsony diszpolgarra tette Tarlost, noha a budapesti gyalogosok tomegkozlekedese mellett ervelt, most az autosoknak kedvez a villamososok helyett a koruton... Sok mas visszasaga is van a politikai karierjenek.
Oke, nem egy tolvaj mint Orban vagy Gyurcsany, de a videki magyarorszagot csak egy jobbos miniszterelnok jelolt hozna, Jakab vagy Marky Zay szerintem, az ellenzeki szavazoknak szerintem most nagyon okosan taktikai okok miatt jobboldali miniszterelnok jeloltet kell megszavazni.
En pl elobb szavaznek Karacsonyra mint Jakabra de ha masodik forduloban Karacsony Jakab Dobrev lesz Jakab nallam a befuto.
(Amugy meg MZP)
Es kifizeti meg majd ezeket a bereket? Nem realis sajnos, 250 minimal nettot iger 26ra (mondjuk ha Matolcsy marad a jegybank elnok akkor romlik majd ennyit a forint). Emelle 80-100 netto minimal jovedelmet, ez oriasi teher az atlag munkaltatonak, ha meg adomentesse teszik akkor oriasi kieeses a koltsegvetesnek.
Ez ha csak nem romlik ennyit a forint csodbe viszi a magyar gazdasagot mint anno Medgyesi tette, (a vilaggazdasagi valsag is besegitett tudom)
Szep es jo gondolat de kozgazdasagilag kivitelezhetetlen.
Egy kisvallalkozo h fizet ki hirtelen kb 2x annyit?
Arrol nem beszelve h minden valoszinuseg szerint gazdasagi vissza eses vagy inflacios valsag jon.
Felre ertes ne essek barkire leszavazok a maffiozo fideszesek ellen de lehetoleg ne egy populista sokat igero de utanna semmit se ado emberre csereljuk mar le lehetoleg.
Miert epult meg az atletikai stadion? Miert nem a tomegkozlekedok mellett all ki Karacsony?
En amugy eskuszom baloldali lennek de miert van az h nincs egy hiteles jelolt onnan?
Mondjuk jobbon se nagyon.
Egyedul a protest szavazas marad a gondolkodo embereknek attol felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!