Melyik párt fogja megnyerni a választást?
Figyelt kérdés
A Fidesz és az ellenzéki összefogás egyértelműen bukni fog,a kis pártoké a jövő.2021. szept. 9. 00:50
A kérdező szavazást indított:
Táncsics radikális balpárt
A haza pártja
Földművelők,- Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja - FGRP
TEMPO párt
LA75 párt
Új alternatíva párt
Polgári válasz párt
Volner párt
Normális élet pártja
Egyéb párt,Leírom kommentben.
25 szavazat
4/10 anonim válasza:
A Fidesz-KDNP mögött lassan négy kormányzati ciklus áll, 2/3-os többség, kiépített szavazóbázis, + Magyarország legnagyobb leggazdagabb embere.
Vele szemben meg gyenge ellenzéki pártok.
A kormánypárt győzelme már biztos, az a kérdés csak, hogy meglesz-e a 2/3-ad az ötödik Orbán-kormánynak.
6/10 anonim válasza:
Amelyiket törvényesen hatalomra juttatják a választások alkalmával.
7/10 anonim válasza:
Csakis a Táncsics Radikális Balpárt!!! Csak még nem tudom melyiket??? Esetleg 2042-es, esetleg 2048- ast?....
8/10 anonim válasza:
Legjobb az FGRP az egész Facebook velük van tele!Rengetegen csatlakoznak hozzájuk,én rájuk fogok szavazni! Van munka mögöttük látni szemmel láthatoan,nem úgy mint sok kamu part mögött! Győzni nekik kell!
9/10 anonim válasza:
Én a LA75-öt támogatom. Egyet értek a programjukkal.
10/10 anonim válasza:
ezek létezö pártok? miért nem lehet kiirni egy népszavazást arra ki szeretne független ideológiáktól mentes szakrtöi kormányzást a következö 4 évre? ki tud ilyen törvényjavaslattal élni? ha a fidesz megy ki jön . az a hazaáruló trampli aki még csak nem is magyar? basszunk már oda magyarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!