Örülni fogtok ha a Magyar válogatott ismét rossz eredményt ér el Andorra ellen?
Figyelt kérdés
Tekintve, hogy nagy csapás lenne Vityának.2021. szept. 8. 20:31
1/9 anonim válasza:
Igen, remélem orbán serege ismét hozza a "formáját".
2/9 anonim válasza:
Megszoktam lassan: "A legjobbat akartuk, a szokásosra sikeredett". (Viktor Csernomirgyin)
3/9 anonim válasza:
Kérdező, van olyan mozzanat a mindennapokban, amit nem kapcsolsz össze azonnal Orbán Viktorral? ...de ha már megtetted, akkor legalább legyél következetes: az Andorra elleni papírforma-győzelem után gratulálj Orbánnak, mert nyilván az is az ő dicsősége lesz (nem az MLSZ-elnöké, nem a szövetségi kapitányé és végképp nem a játékosoké). Ugye, kedves Orbán-fóbiás barátom? :)
4/9 anonim válasza:
Nem. Én szeretek szurkolni a válogatottnak. És büszkeséggel tölt el, ha jó eredményt érünk el.
Egyébként meg hülyeség azért utálni a focit mert Orbán szereti. Ha kiderülne, hogy Orbán szereti a palacsintát, akkor te soha többet nem ennél olyat?
6/9 anonim válasza:
Én azért nem fogok ellenük drukkolni, azt meghagyom a magadfajta csőcseléknek.
7/9 anonim válasza:
2-1.. Alig tudták legyőzni andorrát.
Falábú banda.
8/9 anonim válasza:
Kérdező:Te Orbán fobiás vagy? Az orvos mit mond?
9/9 anonim válasza:
Nem orulok neki mivel Magyar vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!