A fidesznek legfeljebb annyi szavazója van, ahányan visszaküldték a nemzeti konzultációt?
Figyelt kérdés
Ugye a fidesz hívek szentül követik orbán minden utasítását, így a nemzeti konzultációt mindegyik visszaküldi. Így a maximum fidesz szavazó a visszaküldők száma. De nyilván ezekhez hozzájönnek a trollok, üresen visszaküldők, stb. ezért a tényleges fidesz zombik száma még kevesebb.2021. szept. 8. 18:47
11/18 anonim válasza:
Nem az a lenyeg, hogy mi az eredmeny ... a lenyeg ott van, hogy mostantol senki nem dumalhat, hogy nem kerdeztek meg a dolgokrol. Dontest fogmak hozni es utolag nem lesz beleugatas, hiszen ott volt a lehetoseg, hogy mindenki elmondhassa a velemenyet elotte. Aki lemaradt, kimaradt! :)))
12/18 mindentudó99 válasza:
Fideszre szoktam szavazni de még egyszer se küldem vissza a konzultációt. Ezt add össze kérdező
13/18 anonim válasza:
Biztos nem. Van aki más totóját is visszaküldi. Az enyémet is más töltötte ki és küldte vissza.
14/18 anonim válasza:
Én se küldtem vissza, de ahogy látom az ellenzéki összefogás tombolását, a bebörtönzéssel fenyegetésüket, a jogtipró törvénymódosításaikra készülődésüket, jövőre biztosan a Fideszre fogok szavazni!
15/18 anonim válasza:
SOk-sook rejtett tartalékuk van határon innen, és túl.
18/18 anonim válasza:
a 7-800ezer analfabéta 10ezer ft/szavazat cigány szavazó biztosan nem küldte vissza.
őket még számold rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!