Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ellátom nem épp illedelmes...

Ha ellátom nem épp illedelmes megjegyzésekkel a nemzeti konzultációt, és visszaküldöm, lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés
Nyilván nem írom oda a feladóhoz a valódi címemet, de nem fogják visszanyomozni valahogy, hogy ki küldte? Igen, kiéltem benne minden haragomat, és beleírtam, mennyire kiborítóak a kérdések. Valószínűleg úgysem olvassák el, de jól esett kiadni. El merjem küldeni?

2021. júl. 31. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, senkit nem fog érdekelni a mellé írt marhaságod, a válaszokat feldolgozzák, a papír meg megy a kukába. Az illető, aki meg feldolgozza, úgysem az, aki ezt kitalálta, szóval totál értelmetlen.
2021. júl. 31. 22:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Eszük ágában nincs
2021. júl. 31. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Ne csináld, kérdező!!!! Pegazus, lehallgatnak, megfigyelnek!! Diktatúraállam van, jön érted majd a fekete autó!!!
2021. júl. 31. 22:44
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

szerintem a kutya sem olvassa el a visszaküldött íveket.

ne feledjük, hogy a fideszé a teljes média.

tehát ha olyan kedvük van, akkor azt közlik le, hogy 6 millióan küldték vissza kitöltve és brüsszel ellenes az egész ország, nem pedig csak 2-300ezer elmebeteg.

2021. júl. 31. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Ne küldd vissza. Teljesen felesleges.
2021. júl. 31. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, hogy veszik-e a fáradtságot a feldolgozásra, vagy a pártközpontban már megvolt a jóváhagyott eredmény mielőtt kiküldték a kérdőíveket.

Ha feldolgozzák akkor azt automata scannerekkel végzik. A scanner pedig csak azt figyeli, hogy hol van az "X".

2021. júl. 31. 23:41
 7/9 Norbán ***** válasza:
89%
99% hogy fel sem dolgozzák őket
2021. aug. 1. 01:50
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Voltam választáson szavazatszámláló. Ott mikor nem volt szabályos X-elés csak rajzolgatás meg ilyen olyan szöveg, egyszerűen odaraktuk az érvénytelen stócba. Röhögtünk pártállástól függetlenül az ilyen ürgéken, bőszen koptatták a tollat mert azt hitték majd végigolvassuk és infarktusos állapotban kézről kézre adjuk egymásnak a papírt🤣
2021. aug. 1. 06:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha erre van időd energiád nyugodtan küldd vissza. Úgyis megy a kukába egy az egyben az összes aztán valami kamu eredményt kihirdetnek....

Szánalmas az egész.

A MI PÉNZÜNKBŐL

2021. aug. 2. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!