Ha ellátom nem épp illedelmes megjegyzésekkel a nemzeti konzultációt, és visszaküldöm, lehet belőle bajom?
Figyelt kérdés
Nyilván nem írom oda a feladóhoz a valódi címemet, de nem fogják visszanyomozni valahogy, hogy ki küldte? Igen, kiéltem benne minden haragomat, és beleírtam, mennyire kiborítóak a kérdések. Valószínűleg úgysem olvassák el, de jól esett kiadni. El merjem küldeni?2021. júl. 31. 22:41
1/9 anonim válasza:
Ja, senkit nem fog érdekelni a mellé írt marhaságod, a válaszokat feldolgozzák, a papír meg megy a kukába. Az illető, aki meg feldolgozza, úgysem az, aki ezt kitalálta, szóval totál értelmetlen.
3/9 anonim válasza:
Ne csináld, kérdező!!!! Pegazus, lehallgatnak, megfigyelnek!! Diktatúraállam van, jön érted majd a fekete autó!!!
4/9 anonim válasza:
szerintem a kutya sem olvassa el a visszaküldött íveket.
ne feledjük, hogy a fideszé a teljes média.
tehát ha olyan kedvük van, akkor azt közlik le, hogy 6 millióan küldték vissza kitöltve és brüsszel ellenes az egész ország, nem pedig csak 2-300ezer elmebeteg.
5/9 anonim válasza:
Ne küldd vissza. Teljesen felesleges.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy veszik-e a fáradtságot a feldolgozásra, vagy a pártközpontban már megvolt a jóváhagyott eredmény mielőtt kiküldték a kérdőíveket.
Ha feldolgozzák akkor azt automata scannerekkel végzik. A scanner pedig csak azt figyeli, hogy hol van az "X".
8/9 anonim válasza:
Voltam választáson szavazatszámláló. Ott mikor nem volt szabályos X-elés csak rajzolgatás meg ilyen olyan szöveg, egyszerűen odaraktuk az érvénytelen stócba. Röhögtünk pártállástól függetlenül az ilyen ürgéken, bőszen koptatták a tollat mert azt hitték majd végigolvassuk és infarktusos állapotban kézről kézre adjuk egymásnak a papírt🤣
9/9 anonim válasza:
Hát ha erre van időd energiád nyugodtan küldd vissza. Úgyis megy a kukába egy az egyben az összes aztán valami kamu eredményt kihirdetnek....
Szánalmas az egész.
A MI PÉNZÜNKBŐL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!