Mit gondoltok, melyiket hiszitek el?
Miért nem fogadja el a mélyén tisztelt EU az orosz szérumokat?
Aki a B-re szavaz, remélhetőleg csak írónia.
Tehát neked tetszik, hogy a birodalom ránk akar nőni?
"világkormány" 🤣🤣🤣
Az EU mint államszövetség egyik célja - többek közt - a tagállamok közti egységes ügyintézés. Ezt mi elfogadtuk, amikor beléptünk az EU-ba. Akinek az nem tetszik, annak ott vannak a nyitott határok, lehet menni Azerbajdzsán, Burundiba, Ruandába vagy ahova akartok.
Nevethetsz, de ha utána olvasol Leyen asszony említette a Martin Schulz 2024.re tervezte , meg a Gyurcsány házaspár is elkötelezett az Egyesült Európai Államoknak
"a Gyurcsány házaspár is elkötelezett az Egyesült Európai Államoknak"
Jól teszik, én is elkötelezett vagyok. Bár már ott tartanánk!
Miért? Meg tudnád mondani?
Mert az erősebb integráltságnak szinte csak előnyei vannak, hátrányai nemigen.
Akár a közös valutát nézzük, akár a jogharmonizációt, bármit is nézünk, csak azt látjuk, hogy sokkal egyszerűbb az élet nagyobb integráltság mellett. Ezer meg ezer példát lehetne felhozni, túl azon, hogy a közös valutának mekkora előnyei lennének (főleg a gyengébb gazdasággal rendelkező országok számára), ha olyan dolgokat nézünk, hogy pl. egységes munkavállalói szabályok, az is nagyban segíti az embereket abban, hogy könnyebben vállaljanak munkát odakint.
A cégeknek is könnyebb a határokon átívelő működés, ha azonos szabályok vonatkoznak rájuk.
....
had segítsek:
- Kína elég erös gazdaságilag és katonailag is.
- Oroszország szintén
- Az USA szintén.
Magyarország nem, Szlovákia nem, Lengyelország nem, Spanyolország nem... stb. De egy Egyesült Európa világhatalom.
Azt hadd ne kelljen levezetnem, hogy miért jó a lakosságnak, ha az ország amiben él egy gazdasági/katonai világhatalom.
Én nem kérek ebből.
Tárt karokkal vár Azerbajdzsán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!