Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Politikai oka van annak hogy...

Politikai oka van annak hogy aki lány/nő és fiúnak/férfinak hiszi magát egészségesnek számít?

Figyelt kérdés

Nekem ez mentális zavarnak tünik, ha valaki kutyának hinné magát akkor kezelés alá kerülne, viszont ezeknél az hogy rá kell játszani, hogy férfi vagy hiába női a test. A beteg gondolkozáshoz kell igazítani testet az abszurd.

Mert azt megértem hogy mondjuk valaki saját neméhez vonzódik de a valóság tagadása amikor születtünk meg van melyiket nemhez tartozunk és ez változtathatlan, csonkolás meg nem kezelés az agyat kellene rendbe hozni, de ezek szerint normális ha vki annak képzeli magát ami nem

2021. szept. 8. 08:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Ez mentális zavar.
2021. szept. 8. 15:27
 12/18 anonim ***** válasza:

#10 "Engem az jobban zavar hogy a nőknél nagy általánosságban tolerálva van az ilyen jelenség de a férfiaknál nem."

Mire gondolsz?

A nők járnak nadrágban mint a férfiak is, ennyi.

Alap állapotban nincsen az emberen arcfesték, nincs rajta bongyor hajköltemény, nem visel hatalmas fülbevalókat. Ha ezeket nem teszi magára egy nő, attól még nő marad. Én sem festem az arcomat soha, többnyire nadrágot hordok, még sem képzeltem magamat férfinak.

Azonban ha egy férfi magára teszi ezeket az nem kicsit nevetséges.

Mi az amire gondolsz?

2021. szept. 8. 15:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Keversz alapvető dolgokat.

Ha valaki kutyának hiszi magát,azzal valami tényleg baj van.

Aki ellentétes neműnek érzi magát,az tudja,hogy milyen a biológiai neme.

Ennek az összehasonlításnak akkor lenne értelme,ha az illető tagadná azt is,hogy milyen neműnek született.

Attól,hogy valaki transznemű,még nem elmebeteg,mint az aki kutyának hiszi magát.

2021. szept. 8. 15:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Ahh, ennyit hülyét.

Ezzel azért ostobaság érvelni, mert régen még a balkezesség is mentális betegség volt, ezért nevelték át róla a gyerekeket, ami TÉNYLEGESEN betegséget okozott elég sok esetben.

Így elég jól látszik, hogy szimplán hülyeség, amit mondasz.

Pontosan miért is ugyanaz a két "deviancia" jellege? Csak nem megint hazudik valaki? :DDD

Kérlek, ne reklámozd az ostobaságod. A pedofília kifejezetten arról szól, hogy szexuálisan éretlen személyekhez vonzódik valaki, míg a homoszexualitás csak szexuálisan érettekhez. Ezeknek semmi köze egymáshoz, ha valakinek nem egyjegyű az IQ-ja.

Ja, csak különbség aközött, hogy valaki anorexiás vagy tényleges 200 kiló és le kéne fogynia.

Ha az egyik eset legitim szerinted is, akkor az érved rossz, mivel nem mutattál rá, hogy miért az anorexiához kell hasonlítani és miért nem egy túlsúlyos ember lefogyásához.

2021. szept. 8. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:

"A politika egyre durvában beavatkozik a tudományba a nyugati világban."

Az elmaradottabb országokban meg a vallás avatkozik bele a tudományba,és olyan dolgokat állítanak,ami teljesen szembemegy a tudományos ismeretekkel.

És,ezeket mind politikai célokkal.

2021. szept. 8. 16:08
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
14: ha nem érted, hogy a két szexuális deviancia miért ugyanolyan jellegű, akkor a te fejedben van a baj.
2021. szept. 8. 16:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Érvelési hiba. Ez középiskolás tananyag, vagyis az értelmi képességed egy középiskolás szintjén sincs.

Szép munka, már elkezdődött a suli, szóval inkább tanulj netezés helyett. :)

Ha legalább kétszámjegyű lenne az IQ-d, akkor most bizonyítottad volna, hogy miért szexuális deviancia a homoszexualitás, de nyilván nem tudod, mivel annyi eszed nincs.

Az alap érv, amúgy az szokott lenni, hogy nem természetes, ami csak azt bizonyítja, hogy mennyire tanulatlan az adott ember, mivel a homoszexualitás pont, hogy kifejezetten gyakran előfordul a természetben.

Ahogy ezt az állatoknál az egészséges egyedek is szokták gyakorolni, így kb. semmi bizonyítékod nincs.

2021. szept. 8. 21:30
 18/18 anonim ***** válasza:
A politika mindenhol ott van.
2021. szept. 8. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!