Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ+ emberek szavazata...

Az LMBTQ+ emberek szavazata elég lesz a 2022-es kormányváltáshoz?

Figyelt kérdés
Most vagyunk 15%-nyian kb. ami 1,4 millió ember. A fideSS szavazók kb. 2,5 amivel szemben még jön az ellenzék ugyanennyi szavazója. 3,9 millió szavazónál járunk a fideSS-el szemben. Persze ellenzékiek és melegek lehetnek ugyanazon emberek is ezért vonjunk ki mondjuk egymillliót ebből nagyon negatív becsléssel. Még így is 2,9 a 2,5-el szemben bárki bármit is mér.

2021. szept. 7. 23:32
A kérdező szavazást indított:
Bőven elég lesz.
Éppencsak de elég lesz.
Nem lesz elég.
29 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Persze, persze. Mert te nem vagy benne az "ellenzéki szavazók" táborában már eddig is ugye?

Ilyet én is tudok csinálni. Összeadom a családosokat meg a templomba járókat, hozzá adom a családos templomba járókat, majd hozzácsapom azokat akiknek gyereke van és még az összes fideszest is, máris leírhatom hogy mi meg 14 millióan vagyunk.

Tetszik nekem ez a ballibes matek!

2021. szept. 8. 00:09
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Ez most trollkérdés?

Lgbt megoszlása a társadalomban max 5%. USA 2020-as választások exit pollja alapján kiemelkedő, 9% körüli volt az lgbt populáció aránya a szavazók között. Tehát itthon a 15% lesz kb 5%. USA-ban a szavazók 35-40%-ának szívügye az lgbt jogok, tehát lehet arra következtetni, hogy esetleg megmozgatott néhány szociálisan érzékeny embert az elmúlt pár év, de még ezzel együtt is túlzó a 15%. És te ezt az egész populációra számolod, míg van kb 5 millió szavazó összesen.

2021. szept. 8. 00:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak az övék?Biztos nem.
2021. szept. 8. 00:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a 15% elég meredek adat.

Forrása sincs gondolom.

2021. szept. 8. 00:38
 5/11 anonim ***** válasza:
#2: a választójoggal rendelkezők száma jóval több 5 milliónál.
2021. szept. 8. 01:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#5: 2018-ban 5,8 millióan szavaztak, és az egy jó év volt.
2021. szept. 8. 01:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Sokan vagyunk, de nem vagyunk elegen, vagy mégis...?
2021. szept. 8. 01:54
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
És miből gondolod hogy az összes LMBTQ ember ellenzéki? Én se vagyok hetero de a fideszre fogok szavazni, na most ilyenkor mi van? És ismerek egy rakás hozzám hasonló embert.
2021. szept. 8. 04:34
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

[link]

Csak úgy mondom, hogy a gyermekvédelmi törvény elfogadása után 4 %pontot erősödött a Fidesz, és 50%on áll... Szóval a társadalom inkább kedvezően fogadta a pedofilellenes intézkedéseket. Legyen szó testi vagy lelki pedofíliáról.

2021. szept. 8. 07:01
 10/11 anonim ***** válasza:
22%
Ezt én tényleg nem hiszem el, hogy ti még hisztek a tisztességes választásokban! Mindezek után..! Őrület! Mintha egy utopisztikus scifit néznék. Rettenetesen elkeserítő...
2021. szept. 23. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!