Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is van akivel a Fidesz...

Más is van akivel a Fidesz szerettette meg Gyurcsányt?

Figyelt kérdés

Emlékszem 2006-ban a szemkilövésekre, meg az azonosítószám nélküli viperás rendőrökre, akkoriban én is úgy gondoltam hogy mekkora egy mocsok egy a Gyúrcsány, jól falhoz kéne állítani az ilyet.

Aztán láttam 10 év alatt a Fidesz létező összes elképzelhető és elképzelhetelen mocskosságát amit megcsinált, közben persze adóforintjainkat nem kímélve milliárdokat költött el anti-gyurcsány propagandára. De valahogy annyira túltolták a hergelést, hogy azt kezdtem érezni, hogy akit ennyire utál a Fidesz, még sem képesek sehogy félreállítani, az bizony valamit nagyon jól csinál. Szóval már egy jó ideje számomra Feri egy tök szimpatikus jópofa bohókás fickó. Szívesebben látnám az ország élén, mint ezt a cinikus wanna-be lukasenke csüngőhasú faszk*lapot.

2021. szept. 7. 19:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%

"...2006-ban jól dolgozott Gyurcsány..."

Hát, igen: végül is csak tönkre vágta a saját pártját, a tömegbe lövetett, majdnem államcsődöt okozott és legalább 15 évre az egekbe emelte a Fideszt. (Ebből az elsőt és az utolsót nem bánom.) Még a HVG is ezt írja róla:

[link]

2021. szept. 7. 19:56
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Na, mi történt? Nem bírjátok elviselni, hogy a krumpli visszanyal? :DDD
2021. szept. 7. 19:57
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

Én megkedveltem.

Úgy szeretném jól szájba verni.

2021. szept. 7. 20:06
 14/17 anonim ***** válasza:
32%

Nekem nem érzelmi kérdés a politika, nem utálok én nem szeretek senkit.

A propaganda se hat meg.

2005-től akkorát esett az életszínvonalam, hogy kb 2016-ban jöttem vissza belőle.

Szóval köszönöm, de nem próbálnám ki megint.

2021. szept. 7. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
Velem nem. Nem sírom vissza azt a putrit ami alatta volt, akármennyire is sz.r a fidesz. (Igen, pár misét megérnek ezek is.)
2021. szept. 7. 21:16
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
Én nagyon utálom a Fideszt, de aki dolgozott és adózott Gyurcsány alatt, az nem kívánja vissza. És Gyurcsány személye a garancia, hogy jövőre nem fog nyerni az ellenzék.
2021. szept. 7. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is szimpi már.
2021. szept. 9. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!