Más is van akivel a Fidesz szerettette meg Gyurcsányt?
Emlékszem 2006-ban a szemkilövésekre, meg az azonosítószám nélküli viperás rendőrökre, akkoriban én is úgy gondoltam hogy mekkora egy mocsok egy a Gyúrcsány, jól falhoz kéne állítani az ilyet.
Aztán láttam 10 év alatt a Fidesz létező összes elképzelhető és elképzelhetelen mocskosságát amit megcsinált, közben persze adóforintjainkat nem kímélve milliárdokat költött el anti-gyurcsány propagandára. De valahogy annyira túltolták a hergelést, hogy azt kezdtem érezni, hogy akit ennyire utál a Fidesz, még sem képesek sehogy félreállítani, az bizony valamit nagyon jól csinál. Szóval már egy jó ideje számomra Feri egy tök szimpatikus jópofa bohókás fickó. Szívesebben látnám az ország élén, mint ezt a cinikus wanna-be lukasenke csüngőhasú faszk*lapot.
"Hát elég zavar van a fejedben, az biztos. XD"
Most aztán jól meg aszontad a magadét. Jár a krumpli meg a száraztészta.
"...akit ennyire utál a Fidesz, még sem képesek sehogy félreállítani..."
Mint ahogy az már sokszor el lett mondva: a Fidesznek pont az a jó, ha Gyurcsány a felszínen van. Akiknek kínos, hogy még mindig ott van, az a többi ellenzéki párt: a Gyurcsánnyal szemben megalakult Jobbik; a Gyurcsánnyal szemben megalakult LMP; a Momentum, amelynek az elnöke azt mondta, hogy Gyurcsány eltakarodhatna már végre a közéletből; az MSZP, aki már kivetette magából Gyurcsányt; vagy a Párbeszéd, amelynek társelnöke (Karácsony) rettenetesen furcsa képet vágott, amikor 2019. őszén Gyurcsány gondolt egyet és feltántorgott a pódiumra... :)
#3: Te közvetlenül a "bohókás" alkesztől fogod kapni! :D
E rő írtam mindeg, de lelettem pontyozva. A 2006-os események sokkal összetettebb, minthogy kiragadott Őszödi beszéddel, szemkilövetéssel,jelvényszámmal, viperával magyarázni lehessen.
Összefonódások, háttéralkuk. Oszd meg és uralkodj. A politika ügyesen fordít magyart magyar ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!