Varjatok mar ti is az uj Magyarorszagot, amit Orbanek levaltasaval erhetunk el?
40 Azért ,,megyünk neki" Brüsszelnek, mert mi is EU tagok vagyunk, jogunkban áll érvényesíteni az érdekünket, nekünk is jogunk van formálni az EU-t, erről sok balloldali szavazó megfeledkezik, az EU nem a mi főnökünk, akiknek minden parancsát teljesítenünk kell, hanem az EU-nak mi is a részét képezzünk igy nekünk is jogunkban áll reszt venni annak alakításában.
Vagy nem tudom, mégis mit várnak a balloldaliak, álljunk oda Brüsszelben letolt gatyával szét feszített fenékkel és várjuk az ,,áldást" mert amit az EU mond az szent és sérthetetlen? O.o
ELÉGVOLT A SZOLGALELKÜSÉGBŐL ÉBRESZTŐ!
Azert van az europai parlament meg a tanacs hogy ezeket elerjuk
Nem plakatolni kene xd
43 Ha meg nem lennének tájékoztatva az emberek, akkor meg azért menne a sírás, hogy a tudtunk nélkül hoztak döntést.
Persze itt nem a plakátozást akarom védeni, én csak az ellen érveltem, hogy nem kellene az Uniónak mindig minden körülmények között igazat adni, mint ami a baloldalon nagyon is megfigyelhető, főleg a DK, aki már már azzal kampányol, hogy mindig minden körülmények között az EU csicskásai leszünk meg az Uniónak MINDIG igaza van, nem is tudom melyik rendszerre emlékeztet ez, talán csak nem a Szovjet megszállásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!