Ez már biztos! Jövőre kormányváltás, várod már?
Hajrá 🧡
MHnak is szorítunk a második helyért. 💚
"Ez már biztos"
Légyszi a jövő heti lottószámokat, nagyon szeretnék nyerni.
“Igen kormányváltás lesz, ez már biztosnak tűnik,de nem várom mert félek hogy rosszabb lesz.“
Így vagy úgy az lesz. Ha a jobboldal marad, akkor is kormányváltás, mert új ciklus kezdődik. 😉😘
Szerintem simán 120 feletti mandátuma lesz a nemzeti konzervatívoknak+a MH.
"Ez már biztos"
Légyszi a jövő heti lottószámokat, nagyon szeretnék nyerni.“
Látom nem értetted, ha a Fidesz nyer, márpedig az fog, akkor is kormányváltás, legalább olvasd végig mit írtam bejegyzésnek.
"Ez már biztos"
Aha.
Hogy is volt az 2018. április 8-án?
Emlékszel még milyen nagy arccal szólítotték fel kedvenceid a köztársasági elnököt, hogy ne merészeljen majd mást felkérni a kormányalakításra, mint őket, a győztes pártot?
No és milyen kormány alatt sírsz te azóta is?
“ Emlékszel még milyen nagy arccal szólítotték fel kedvenceid a köztársasági elnököt, hogy ne merészeljen majd mást felkérni a kormányalakításra, mint őket, a győztes pártot?
No és milyen kormány alatt sírsz te azóta is?”
Én biztosan nem. Idiótákra nem szavazok, kb azóta lettem Fideszes, mióta Bangóné előadta magát az ATVben, fél Magyarországra amit mondott, erre még rájött a k.erős képesek, meg még sok más...
Itt tényleg van olyan, aki azt hiszi, hogy a Momentum vezére lesz az elnök? 😂
A kisméretű atomerőműkkel mi lesz? 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!