Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem tartjátok gáznak, hogy...

Nem tartjátok gáznak, hogy egy ilyen pártra emberek szavaznak(leírás)?

Figyelt kérdés

Ebben az országban röhejes, hogy milyen sötét középkori időszak van. A kormány ilyen embereket tüntet ki. Nem tudom, hogy melyik a rosszabb...

[link]

[link]

2021. szept. 2. 20:04
A kérdező szavazást indított:
De, remélhetőleg buknak is 2022-ben.
Inkább tisztítsák az urámat, mint hogy kilőjék a szememet és megadóztassanak!8!8!
40 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%
Marhára nem érdekel, ki kap lovagkeresztet, semmit nem változat az életemen. Ha nem a Soros-hálózat tagja, felőlem lehet bárki.
2021. szept. 2. 20:08
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Hú bammeg, én eddig kedveltem őket, de ez... Ez mindenk túlmegy. Inkább jöjjön vissza a Gyurcsány, csak ezt ne! Noname kutyát nem érdeklő kitüntetéseket adni noname kutyát nem érdeklő embereknek, hát mi lesz még itt?!?! :(
2021. szept. 2. 20:09
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
Jajajajaja diktatúra jajajaja
2021. szept. 2. 20:09
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
Irgum-burgus, azt a rézfánfütyülőjét, <random-megbotránkozás>, bezzeg az én időmben, igazi magyar mentalitás, az emberiség megérett a pusztulásra, diktatúra, mészáros
2021. szept. 2. 20:10
 5/17 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez borzasztó! Ez már nem is a középkor, inkább az ókor. Az igazi felvilágosult demokraták a börtönviselt ördög ügyvédjét indítják Szombathelyen (Czeglédy); vagy a Judapestező, tetűcsúszdázó, a beosztottjait fegyverrel fenyegető melákot (Bíró L.)... :)
2021. szept. 2. 20:12
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
niedermüller péter is kapott lovagkeresztet , szégyen hogy mindenféle szar kaphat
2021. szept. 2. 20:16
 7/17 anonim ***** válasza:
40%

Fú, ha a baloldalon csak ennyivel lennének érdemtelenek egy magasrangú állami kitüntetése egyesek...

Mondjuk őszintén, Demszky mi a fenére kap díszpolgárságot? Mert 20 évig volt polgármester? Pont az tenné érdemtelenné rá.

A cikkben az orvos meg valami marginális ügyben vétkes, miközben évtizedekig szervezte a magyar népegészségügy egyik intézményét.

2021. szept. 2. 20:17
 8/17 anonim ***** válasza:
22%
Hát a középkorban ezért már járt volna az inkvizíció, szóval ne értem miről beszélsz.
2021. szept. 2. 20:18
 9/17 anonim ***** válasza:
69%

"szóval ne értem miről beszélsz"

amikor a rákosi unokák rettegnek a narancsfüggönyös volgától

2021. szept. 2. 20:20
 10/17 anonim ***** válasza:
46%

..és,most hogy kapott egy ilyen ízét mi van? Kit érdekel? Had kapjon,ragassza ki a hűtőre,keretezze be,tegyen rá védőgázas fóliát.

Semmivel nem lenne jobb vagy rosszabb ha nem kapta volna meg,és nem lett semmivel jobb vagy rosszabb azzal,hogy ezt az akármit megkapta..

2021. szept. 2. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!