Marhára nem érdekel, ki kap lovagkeresztet, semmit nem változat az életemen. Ha nem a Soros-hálózat tagja, felőlem lehet bárki.
2021. szept. 2. 20:08
2/17 anonim válasza:
Hú bammeg, én eddig kedveltem őket, de ez... Ez mindenk túlmegy. Inkább jöjjön vissza a Gyurcsány, csak ezt ne! Noname kutyát nem érdeklő kitüntetéseket adni noname kutyát nem érdeklő embereknek, hát mi lesz még itt?!?! :(
2021. szept. 2. 20:09
3/17 anonim válasza:
Jajajajaja diktatúra jajajaja
2021. szept. 2. 20:09
4/17 anonim válasza:
Irgum-burgus, azt a rézfánfütyülőjét, <random-megbotránkozás>, bezzeg az én időmben, igazi magyar mentalitás, az emberiség megérett a pusztulásra, diktatúra, mészáros
2021. szept. 2. 20:10
5/17 anonim válasza:
Hát ez borzasztó! Ez már nem is a középkor, inkább az ókor. Az igazi felvilágosult demokraták a börtönviselt ördög ügyvédjét indítják Szombathelyen (Czeglédy); vagy a Judapestező, tetűcsúszdázó, a beosztottjait fegyverrel fenyegető melákot (Bíró L.)... :)
2021. szept. 2. 20:12
6/17 anonim válasza:
niedermüller péter is kapott lovagkeresztet , szégyen hogy mindenféle szar kaphat
2021. szept. 2. 20:16
7/17 anonim válasza:
Fú, ha a baloldalon csak ennyivel lennének érdemtelenek egy magasrangú állami kitüntetése egyesek...
Mondjuk őszintén, Demszky mi a fenére kap díszpolgárságot? Mert 20 évig volt polgármester? Pont az tenné érdemtelenné rá.
A cikkben az orvos meg valami marginális ügyben vétkes, miközben évtizedekig szervezte a magyar népegészségügy egyik intézményét.
2021. szept. 2. 20:17
8/17 anonim válasza:
Hát a középkorban ezért már járt volna az inkvizíció, szóval ne értem miről beszélsz.
2021. szept. 2. 20:18
9/17 anonim válasza:
"szóval ne értem miről beszélsz"
amikor a rákosi unokák rettegnek a narancsfüggönyös volgától
2021. szept. 2. 20:20
10/17 anonim válasza:
..és,most hogy kapott egy ilyen ízét mi van? Kit érdekel? Had kapjon,ragassza ki a hűtőre,keretezze be,tegyen rá védőgázas fóliát.
Semmivel nem lenne jobb vagy rosszabb ha nem kapta volna meg,és nem lett semmivel jobb vagy rosszabb azzal,hogy ezt az akármit megkapta..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!