Orbán beteges terve lehet az, hogy Budapestet az ország legélhetetlenebb városává tegye?
Óriási roma feltelepítések vannak a kormány által. Aki Budapesten él, az érzi, hogy az utóbbi egy évben megduplázódott, (ha nem megtriplázódott) a romák száma. A hajléktalanhelyzetet is nem vagyok benne biztos, hogy nincs benne Orbán keze, hogy nagyon romlik.
És ami a legnagyobb: Hogy ugye Budapest a csőd szélén áll, év végéig biztosan csődbe jut. Hatalmas káosz lesz és rengetegen veszítik el a munkájukat vagy nem utalnak majd neki fizetést mert nincs miből. Én biztos vagyok benne, hogy ezután nem sokkal fogják feloldani a hitelmoratóriumot is, hogy még többen veszítsék el otthonukat és árverezzék el a lakásukat, majd lakoltassák ki őket.
Mindezért ki lesz a felelős? Ki lesz a palkátbűnbak? Karácsony Gergely. Szerintem minden zsákfaluban lesz plakát a képével, hogy mennyire tönkretette Budapestet.
Ez Orbán részéről egyrészt kampányfogás, másrészt bosszú lenne a budapesti embereken, amiért nem rá szavaztak.
Előreláthatólag ez fog történni dióhéjban? Valóban ez lenne Orbán mesterterve, mint azt sokan rebesgetik?
Azért kíváncsi vagyok mégis mivel tenné Orbán tönkre a fővárost?
Azzal hogy felkínálta átvesznek és megvalósítanak állami szinten bármit amit a főváros nem képes megcsinálni?
Azzal, hogy évek óta olyan beruházásokat végeznek el a fővárosban ami miatt Európa egyik legkedveltebb turista célpontja lett Budapest?
Talán azzal, hogy sorra építik át a kórházakat és egészségügyi intézményeket? Olyan sok is van belőle és olyan jók, hogy Budapestnek már nem is kellett a Dél-Budai centrumkórház sem.
Ezt a nagy Budapest centrikusságot kellene megszüntetni. Ez a szülővárosom,itt élek 24 éve és el nem tudom képzelni,hogy miért jön ide élni boldog-boldogtalan? Hogy mit várnak attól,hogy ideköltöznek,de most komolyan?
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!