Fideszesek, aki szerint rengeteget fejlődött az ország az elmúlt 12 évben, Ti mikben látjátok leginkább ezt a fejlődést?
Nem vagyok "fideszes", csak jobboldali és jövőre valószínűleg Fideszre szavazó.
Szerintem:
- Reálbér, Fizetések
- Munkanélküliség felszámolása
- Közbiztonság (van még hova)
- Egészségügy (van még hova)
- Hadsereg (még több fejlesztés kellene, de nagyon jó az irány)
- Köztisztaság
- Nemzeti identitás
4-es vagyok. Talán kihagytam, de fontos:
- Rengeteg közmű/gyár újra magyar tulajdonban
5: A prosztó személyeskedésre nem reagálok.
Amúgy meg írtam, hogy nem vagyok "fideszes". A kérdésben meg arról volt szó, hogy mi fejlődött.
Az egészségügy fejlődött, de van még hova. Dolgoztam is pár éve az egészségügyben.
4:
Miben nyilvanul meg, hogy jobboldali vagy? Pl. manyup államosításhoz, trafikmutyihoz, hatósági árakhoz bizonyos szektorokban, "extraprofit" szövegekhez mit szóltál?
A nemzeti identitást hogy érted? Mennyire sikerült a közös, politikán fölött álló nemzettudatot erősíteni?
Ami az egészségügyet illeti, szerinted miben fejlődött?
Teljesen mindegy ki van kormányon mert mindegyik lop, a kérdés az, hogy amellett, hogy lop nekem mi marad.
Mikor az ellenzék lopott, semmim nem maradt, havi 20 ezer nettóból éltem és mellette gyereket kellett fenntartanom, volt, hogy a szomszédtól kunyeráltam pénzt.
A Fideszék viszont legalább tudnak úgy lopni, hogy nekünk maradjon annyi pénz, hogy egy négytagú családot fenn tarthassunk.
Szóval nem az számít ki lop, hanemhogy a mi zsebünkben mi marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!