Mi lenne az Ördög ügyvédjével, ha megtudjuk a kilétét? Mi vár rá?
Figyelt kérdés
Pénzbüntetés? Netán börtön?2021. szept. 6. 14:03
1/12 anonim válasza:
Szerintem alapvetően az a kérdés, mit gondol a fideszparaszt lopásról, borkaizásról. Mellesleg azt te is érezheted, többségünk olyan országban szeretne élni, ahol a poliutikus felvállalja a vagyonát és a borkaizását. Ráadásul a polgárok kiállnak a tisztesség mellet.
Ilyen országban az Ördög ügyvédje alapvetően jócselekedet... :)
2/12 anonim válasza:
Lincselés, nyilvános megkövezés, a sitten sem lenne jobb, állandóan seggbeqrnák!
3/12 A kérdező kommentje:
1-es, nem ez volt a kérdésem, hogy egyet értek-e ezzel az egésszel, hanem hogy ha egyszer lebukik, akkor mi vár(hat) rá.
2021. szept. 6. 14:13
4/12 anonim válasza:
Ha liberális kormány lesz épp hatalmon akkor a liberális szemlélet szerint gondolom nem büntetik meg.
6/12 A kérdező kommentje:
3 éves voltam, mikor meghalt, nem tudtam, hogy ez volt a neve a fickónak, bár hallottam az ügyről pár éve.
2021. szept. 6. 15:36
7/12 anonim válasza:
"Mi vár rá?" ... az Ördög tudja!? :)))
8/12 anonim válasza:
Ugye neki most bujdosnia kell. Ha megtalálják felkötik. De amerikában ilyen tettért hősként ünnepelnék és nagyon gazdag lenne. Magyarországon eltennék láb alól a hatalmon lévők.
10/12 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!