Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, mi a tervetek az...

Ellenzékiek, mi a tervetek az elvesztett választások után?

Figyelt kérdés
A jövő évi elsöprő Fidesz-győzelem 2030-ig bebiztosítja Orbán Viktor hatalmát.

2021. szept. 5. 20:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
Hát igen, Trump majd nem jó kis polgárháborúba taszítótta az USA-t a 60 iq-s összeesküvéshívő csőcselék provokálásával.
2021. szept. 5. 20:34
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Jelenlegi többszázezer ellenzékiből nem megy ki senki békés tüntetésre vagy összejövetelre, mert nem egy ellenzékként képzelik el egymást, hanem egymás ellenzékének, pedig aki nincs kormányon az ellenzék. Vagy kormánypárti, de ez elvileg köztudott, tehát nem értem a liberális pártokat, sem az ellenzéket.
2021. szept. 5. 20:50
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező Orbán vezéred annyira fél, hogy kilapátolta a pénzt egy ellenzéki győzelem elől.
2021. szept. 5. 20:52
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
Az emleget 60-as IQ-t, aki a majdnem szót külön írja, a taszította szót meg hosszú ó-val? :D
2021. szept. 5. 20:53
 15/20 anonim ***** válasza:
34%

A reális eset az, hogy a fidesz veszít. Az ütőkártya, amit említettél meg azért nem számít, mert aki ellenzéki szavazó, az már nem hallgat a fideszre, így a fidesz csak a sajátjait tudja vele megszólítani, akik meg amúgy is oda szavaztak volna.

Mellesleg ha véletlenül nyer a fidesz megint, akkor még a '26-os választást megvárom, de ha ott is veszít, akkor lelépek.

Magasan képzett mérnökként nekem kb. mindegy, hogy hol élek, mert megfizetnek, viszontengem nem zavart volna, ha kicsit rosszabb körülmények közt élek, ha közben az ország, ahol felnőttem fejlődik. Jelenleg csak rombolják ezt, ezért opció, hogy lelépek.

Végtelenségig meg nem fogok várni, mivel nincs kedvem elpazarolni értékes évtizedek mire fejlődni kezd az ország.

2021. szept. 5. 21:14
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem most a legnagyobb a tét mert nem 2030ig lenne hatalmon a fidesz ha győznének, hanem örökre, mert kilépnének az eu ból. Belegondolni is tragédia ebbe.
2021. szept. 5. 23:36
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Úristen, depresszióban fogok esni
2021. szept. 7. 20:43
 18/20 anonim ***** válasza:
63%
Sajnálom majd az országot.
2021. szept. 8. 02:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Ellenzéki vagyok, de nagy rá az esély, hogy a Fidesz fog nyerni. Az ellenzék se elég erős, Gyurcsány is bezavar. Ha nem nyernek akkor folytatni kell tovább a munkát, és még jobban küzdeni.
2021. szept. 11. 13:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Az LMBTQIAXZYABC+ szervezetek tömegesen lázadni kezdenének.
2021. szept. 11. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!