Márki.Zaj Péter miért nem erőlködik jobban a baloldalon, hogy hé emberek én le tudom győzni ORrbánt?
"Es ezt hol olvasod? En azt mondom h a mi hazank a fidesztol fog elvenni meglepoen sok szavazatot, foleg ha a 4. Hullam eros lesz es lezarnak megint."
Szerintem tisztában vannak vele a fidesz szavazók, hogy most nem lehet félreszavazni.
Höhö milyen vicces fickó ez a puzsér menjünk szavazzunk rá, aztán meg kaptunk 5 év kariferit, megy Gyurcsány németh erzsébetet
Márki-Zay tökéletes példája annak ahogy az összefogás kiszorítja a politikából az összes saját gondolatokkal rendelkező politikust. Nekik is mint a fidesznek gombnyomogató biorobotokra van szükségük.
Ő mondta ki azt is hogy a fidesz ellen induló ellenzéki jelöltek kiválasztásánál sokszor pártpolitikai alapon történik a döntés és olyan kivénhedt ellenzéki politikust akarnak lenyomni a szavazók torkán aki nem fog soha győzni. Lehet hogy ezeken a körzeteken múlik majd az ellenzéki győzelem de a pártelnökök nem engednek még akkor sem ha tudják hogy bukta lesz.
Megjelenési térként ahol szerepelhet az a klubrádió és az atv.
Ezekben szerepel is majdnem napi szinten.
De mivel neki nincsen 1 milliárdja országos kampányra, mint a parlamenti pártoknak, vagy mint a fidesznek sok száz milliárdja, ezért neki nem lesz óriásplakátja, tv reklámjai meg a többi.
Ez meg valóban komoly hátrány.
"De mivel neki nincsen 1 milliárdja országos kampányra, mint a parlamenti pártoknak, vagy mint a fidesznek sok száz milliárdja, ezért neki nem lesz óriásplakátja, tv reklámjai meg a többi."
És ha lenne óriásplakátja a baloldalnak, akkor mit írna rá?
Hogy O1G meg QRVAORBÁN?
Szerintem már régen eljutott ez az üzenet azokhoz akiket érdekelhet, a többséget nem.
Tehát olyan hazugságok, amiket épeszű ember biztosan nem hisz el?
Szerintem mindenki tudja, hogy az alapjövedelem nem a Gyurcsányé a saját seggéből húzza elő annak a fedezetét, hanem bizony keményen megadóztatja a kisembert, vagy esetleg újra romba döntik az országot hitelekkel.
Ebből pedig egyenesen következik, hogy nem 32 órát fogsz dolgozni, hanem még te mész oda a főnökhöz túlóráért könyörögni, pedig nekik sincs egyszerű dolguk, amikor a 300 kilós bolgár bojler kétlábbal tipor a magyar gazdaságon például az euró bevezetéssel.
Alapjövedelem? Ti még itt tartotok? 🤣😂 Megmondták az összefogásból többen hogy NEM támogatják. De várd ezt is, ahogy az EUs bíreket meg az európai birodalmat.
A 32 órás ok, aki igényli, aki meg akar az dolgozhasson.
18 A komment arról szólt, amire reagáltam, hogy a baloldal transzparensén mi lenne. Nem az "egyesült ellenzék" plakátján. A liberálisok nem támogatják az alapjövedelmet - illetve a másodlagos jövedelem valamely formáját, mert ennek is sokféle verziója van, az alapjövedelem "mindenkinem ugyanannyit" verziójánál vannak már jobban kidolgozott javaslatok -, a baloldaliak igen (lásd Tordai vs momentumos vita).
17 Bocsi, ennek se füle se farka. Semmilyen kisember-megadóztatásáról nem volt szó.
persze, hogy nem volt szó róla
azért azt mégsem mondhatják el, hogy miből kívánják finanszírozni
azzal nem lehet választást nyerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!