Csak én látom így az előválasztással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Most a fidesz és a teljes ellenzék nagyjából épp fej fej mellett vannak. Viszont, amint lement az előválasztás, lesz egy közös jelőlt.
De viszont sokan úgy gondolkoznak szerintem, hogy nem az nyert akit én támogatok, ha ő nem lesz miniszterelnök, vagy éppen ő, aki nyert ne legyen miniszterelnök, mert nem szimpatikus, így egy erős százalékkal csökkenni fog az ellenzék támogatottsága. Jól gondolom?
2021. szept. 4. 18:29
A kérdező szavazást indított:
Igen, pontosan ez fogja az ellenzék vesztét okozni
Ennek ellenére nyerhet az ellenzék
31 szavazat
3/13 A kérdező kommentje:
#2, gyakorlati példa.
Van Pista, ő nagyon szereti Dobrevet. De az előválasztáson Jakab nyer, ezért Pista nem szavaz az ellenzékre, mert nem az nyert, akivel ő szimpatizált.
2021. szept. 4. 18:33
4/13 molnarmarcell21 válasza:
Igen, szerintem reális veszély, hogy a jobbikosok nem akarnak majd mondjuk Dobrevre szavazni és fordítva, ugyanakkor az Összefogás lényege a Fidesz leváltása, szóval majd az előválasztás után meglátjuk, melyik az erősebb igény :)
5/13 anonim válasza:
Az előválasztáson Dobrev vagy Karácsony fog nyerni mivel egyikûk visszalép majd a másik javára a második fordulóban. Jakabnak semmi esélye sincs.
6/13 anonim válasza:
Nyilván az ellenzékiek 88% -a úgy van vele hogy mindegy ki nyer csak ne a jelenlegi kormány mivel, ők szétlopnak meg sajtószabadság stb. tehát az ellenzéki győzelem biztosra vehető bárki lesz a jelölt.
7/13 anonim válasza:
Teljesen akárki nyer, magasan az ellenzéki összefogás lesz a befutó.
8/13 anonim válasza:
Az oltások erőltetése meg a homikkal hogy kikezdtek, semmi esélye a Jelenlegi kormánypártoknak.
9/13 anonim válasza:
Semmi esély sehogy fidesz ellen, úgy hogy összeállt a 6 nagypárt így is még vezetünk
Csak a fidesz!
10/13 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de én azt mondom telitalálat mindenkinek ha a fidesz nyer, mindenki vele jár a legjobban, 100% fidesz mellett állok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!