Karácsony-pártiak, nem érzitek ezt cikinek egy kicsit?
Mint mindennap tapasztaljuk, a dugók egyre lehetetlenebbé teszik a közlekedést Budapesten. Ha elindulunk valamerre, kb. 2 nap múlva érkezünk haza. Ti, Karácsony-pártiak (vagy legalábbis Fidesz-ellenesek) erre úgy érveltek, hogy "miért, Tarlós idején nem volt dugó?".
Pont ti érveltek így, akik egyébként szemre hányjátok a Fidesznek a "miért, gyurcsány jobb volt?" érvelést. Pont ti.
Szeretnélek titeket megkérdezni, hogy ha a "miért, gyurcsány jobb volt?" hozzáállás nevetséges, akkor a "miért tarlós jobb volt?" miért nem az?
Ha a Fidesznek nem érv, hogy milyen volt Gyurcsány idején, akkor nektek miért érv, hogy milyen volt Tarlós idején?
Igen, Tarlós idején is voltak dugók, de ha jól tudom, Karácsony Gergely 2 esztendeje Budapest főpolgármestere. Tán nem volt ideje megoldani?
De bizony nagyon ciki, ha valaki ennyire nem látja a valóságot, és összehord hetet havat.
A legjobb világ a török uralom alatt volt, semmi dugó. Egy szál se. Hát nem aranyos?
Arra bezzeg volt pénze, hogy még jobban megbénítsa a biciklisávval a közlekedést. Ne röhögtess már...
#2 #3
Tarlós idején meg rinyáltatok a dugók miatt. Micsoda következetes gondolkodás!
"Arra bezzeg volt pénze, hogy még jobban megbénítsa a biciklisávval a közlekedést. Ne röhögtess már..."
Ez cáfolja a kommentem tartalmát? Kevesebb pénzből elvárható a jobb teljesítmény? Csak mert ha igen (ezt is el tudom fogadni) akkor engedjük végre el a foci állami támogatását, mert láthatóan nem éri meg a beleölt pénzt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!