Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Benneteket is megmosolyogtat,...

Benneteket is megmosolyogtat, ahogy Schmidt Mária izomból beolvasott Boris Johnsonnak?

Figyelt kérdés

[link]

Csak Anglia és Wales együtt 151174 km² – ezt lekisországozni a 93030 km²-es Magyarországról... :)

2021. szept. 3. 22:06
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

inkább megríkat

szerintem azt fogják hinni, hogy ha a magyar "vezetők" ilyen retardáltak, akkor a nép még ennél is hülyébb.

2021. szept. 7. 17:55
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

28

Ti különbek? Kötve hiszem. Perpill Magyarországon az a legnagyobb retard, aki kinézi ebből az ellenzékből, hogy ők aztán nem fognak lopni egy fillért sem. Mint mondtam, nem vagytok különbek.

2021. szept. 7. 20:55
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

29

Na most próbálj meg olyan választ írni, amiben nem hazudozol. Itt naponta legalább 10-15 ellenzékit kapok rajta hazudozáson. Ezek vagytok ti.

2021. szept. 7. 21:00
 34/41 anonim ***** válasza:

33

Most akkor másoljam be a 29-es válaszom?

Mégis miben hazudtam szerinted?

2021. szept. 8. 08:41
 35/41 anonim ***** válasza:

29

Elég érdekes, hogy ti állandóan tele vagytok ultra szélsőségesen bigott vallásos fideszes ismerősökkel, akik olyanok mint a vadállatok, még az embereket is élve eszik meg.

Neked hihető ha leírom, hogy sok ellenzéki ismerősömnek van priusza?

2021. szept. 8. 10:38
 36/41 anonim ***** válasza:

29

Lehet, hogy csak egy ilyen néni van az országban és mindenki ismeri őt?

Ja nem, mert a bayerdzsóti féle menetre többszázan is mennek.

Az én ismerőseimnek nincs priusza.

Mondjuk volt egy roma család az utcában, akikkel köszönőviszonyban voltam, de ők szerencsére kiírtották egymást...

Agrár-tudományban mozgok és látom, hogy hogy terjed ki minden állami, egyetemi tulajdonú birtokra a mészáros hatalma.

Hogy a diplomás egyetemi alkalmazottaknak havi 150-160 nettóból kell megélnie (Budapesten).

2021. szept. 8. 11:34
 37/41 anonim ***** válasza:

36

Engem nem érdekel, hogy mennyit keres valaki az egyetemen. Engem az érdekel, hogy valós dolgokat írkáljunk már le mindenféle ismerősökről. Ha olyan hatalmas ellenzéki valaki, ezt ne hazudozással érje el.

2021. szept. 8. 12:08
 38/41 anonim ***** válasza:

Továbra is állítom, hogy nem hazudok.

Majd egyszer talán csinálok róla felvételt, mikor zsidózik, gyurcsányozik, komcsizik, migránsozik...

De a múltkor is, mikor komcsi, sorosbérencezett engem, utána nem volt kedvem meglátogatni több, mint fél évig...

2021. szept. 8. 12:22
 39/41 anonim ***** válasza:
#33 majd akkor pofázzál, ha nálatok a kormányzás nem a lopásban merül ki.
2021. szept. 8. 14:13
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Olyan ez a nő, mint egy udvaribolond.

Szerintem direkt uszították, mert ha esetleg megsértődnek a britek, akkor azt mondja a magyar kormány, hogy

"bocs, elhatárolódunk a kijelentéstől, mert ez csak egy gyogyós, csak rá kell nézni.

Hiszen még angolul sem tud..."

2021. szept. 8. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!