Benneteket is megmosolyogtat, ahogy Schmidt Mária izomból beolvasott Boris Johnsonnak?
Csak Anglia és Wales együtt 151174 km² – ezt lekisországozni a 93030 km²-es Magyarországról... :)
Engem a Boris mosolyogtatott meg, és a kettős mércéje. Gondolok itt a botrányos EB döntő megrendezésére: olasz szurkolók bántalmazása, a stadion meg szabályosan ostrom alatt állt meccs közben.
Arra meg nem lennék büszke, hogy Angliában dekkol a fél Közel-Kelet, mert London egyre több negyede olyan mint a pöcegödör.
Oké, van pénzük, de micsoda marhákkal kell ott együtt élni...
Ahhoz képest hogy Nagy-Britannia egyre inkább kvázi bezzegország az orbánisták számára, mert elhagyta az EU-t, szerteszétszemű Mariska - úgy is mint örökös múzeumigazgató -jól megaszondta.
Még jó, hogy legalább a melegekről, meg a család felelősségéről nem mondott semmit.
18
Nem én voltam ott betojva, hanem az unokatestvérem, aki ott lakik.
Bécsben is voltam, és ott sem féltem. Népességre ugyan akkor a pöcegödör mint London. van pénzük, de a népességük egy katasztrófa.
Ahogy nézem Budapest is kezdi felvenni ezt a haladó irányt :D
"Ki az a Schmidt Mária, valami takarítónő?"
ránézésre nincs annyi esze, mint egy átlag takarítónőnek.
de ahogy nézem a viselkedését, az alapján sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!