Magyar Angol meccs utan csodalkozik valaki ha rasszistanak tartanak minket? Mire volt jo ez az undirito kozonsegi viselkedes?
En szivbol szurkoltam hazam csapatanak de egett az arcomrol a bor a szurkolok miatt.
Ez Orban hinta politikajanak a kovetkezmenye??? Lehet bennr valami.
Ez a kormany lejaratta mar tobbszor az orszagot legalabb most megszolalhatna az elnokunk.
Mi magyarunk jo emberek vagyunk amugy.
"Levette a mezét, és provokatívan odament. Meg is kapta a sárgát ezért. Akkor bizonyára volt kifogásolható, és sportszerűtlen a viselkedésében"
A méz levétele valóban szabálytalan. Ezért kapott sárgát. De ez önmagában nem provokatív. Odament a szögletzaszlónál álló fotóshoz megmutatni a trikót, ami a mez alatt volt. Ez sem volt provokatív. Azt el tudom képzelni, hogy a sörgőzös bemutogatós "szurkolók" nem tudtak három egyszerű angol szót értelmezni. De ez csak őket minősíti.
"Amíg a színes bőrűekről te a majmokra asszociálsz, addig veled nincs miről beszélnünk."
Ja, én. Nem azok, akik mutogattak és makogtak neki.
Kigunyoltak egy fekete boru jatekost. Vajon miert? A borszine miatt lehetetlen olyan meg nem volt.
Bakker fekete csavo nyilvan ezert.
mert a magyarok -(szonda ipsos felmeres)-jo 78%-a rasszista, antiszemita nyilaspartolo!!
ez van ez az igazsag!
de ha a fejukre olvassak veerig sertve erzik magukat!
vagyis,;
ok maguk a magyarok-(szerintuk!!!)-ocsarolhatnak,gunyolhatnak,alazhatnak baerkit arhol es barmikor!!
oket viszont senki se mereszelje lenacizni,mert jon a mar jol ismert obegatas,;-"haaa bancsak a szezgiiiny matyart"!!
nemlepodnek meg picit sem ha az angilaban elo magyarokat ezutan tamaddassok errnek!!!
"Remélem újra eltiltást kapunk."
Fogunk. És lehet, hogy pontlevonást is. Aztán majd megint nyilatkozik a vezér, hogy szinte a semmiért büntettek meg bennünket, mint a nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!