Magyar Angol meccs utan csodalkozik valaki ha rasszistanak tartanak minket? Mire volt jo ez az undirito kozonsegi viselkedes?
En szivbol szurkoltam hazam csapatanak de egett az arcomrol a bor a szurkolok miatt.
Ez Orban hinta politikajanak a kovetkezmenye??? Lehet bennr valami.
Ez a kormany lejaratta mar tobbszor az orszagot legalabb most megszolalhatna az elnokunk.
Mi magyarunk jo emberek vagyunk amugy.
Van egy sejtésem, de nagyon meredek.
A drukkerek nem örültek annak, hogy a csapatuk gólt kapott.
Miután gólt lőtt odament a közönséghez gúnyolódni. Csak ezután kapta a huhogást, amikor nála volt a labda. Megtörtént ez már számtalanszor fehér emberrel is, úgyhogy nyugodj meg.
Mivel szerinted ez csak színes bőrűnél probléma, ezért vagy rasszista.
"Miután gólt lőtt odament a közönséghez gúnyolódni"
Szerintem nem ugyan azt a meccset láttuk. Mi volt ebben a gúnyolódás? [link]
Te soha nem is fogod megérteni. Ahhoz némi emberség kell.
Emberség? Nekem? Mondja ezt az, aki szerint a majomhuhogás nem rasszista?
Mi volt a gúnyolódás Raheem Sterling viselkedésében?
Miért más ha feketét huhhognak ki és nem fehéret? A fehér embernek nem esne rosszul? Ha fehéret lehet huhhogni feketét is. Ez az egyenlőség.
"Ha fehéret lehet huhhogni feketét is"
Senki nem mondta, hogy fehéret lehet. De ha szerinted nem azért huhogtak, mert fekete, akkor visszatértünk a kérdésemhez. Miért?
Amíg a színes bőrűekről te a majmokra asszociálsz, addig veled nincs miről beszélnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!