Karácsony miért nem lép be a Momentumba?
Karácsonynak valójában nincs pártja, mert a jószándékkal is 1%-os nevezhető Párbeszéd nem igazi párt.
A Momentum az olimpia megtrollkodásával lett népszerű. Karácsony is mindent megtesz a sportesemények ellen. És ő is ugyanúgy meg fotózkodni a meccsekre, mint FeGyőr.
A méhlegelős témában is teljes volt az összhang: Ne csináljunk meg valamit és adjuk elő haladásnak!
FeGyőr teljesen kiírta, kinyírta magát a partizános interjúval. Ha Gelyi most hirtelen átigazolna, akkor az MSZP-P szavazókat vinné magával, hiszen helyette nem indítanak senkit. FeGyőr 12-15 százalékát pedig bezsebelné.
Kevésbé lenne Gyurcsány bábja.
#20!
Akkoriban a környéken dolgoztam és néha kimentem a partra. Semmit nem vettem észre a kaszálatlanságból. Talán azért, mert éppen rendezték a környéket és nem lehetett tudni, hogy ez ősgaz vagy újgaz. :)
Eleve sokkal kisebb ott az egybefüggő zöldterület. Néhány négyzetméterről lehetett itt szó. Óbudán sem lett volna gond, ha kijelölnek kisebb területeket és azon kísérletezgetnek. (Bár akkor sem látom értelmét az erdő szélén ennek.) De a teljes parkokat elvettél az környéken lakóktól.
#22!
Leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!