Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony miért nem lép be a...

Karácsony miért nem lép be a Momentumba?

Figyelt kérdés

Karácsonynak valójában nincs pártja, mert a jószándékkal is 1%-os nevezhető Párbeszéd nem igazi párt.

A Momentum az olimpia megtrollkodásával lett népszerű. Karácsony is mindent megtesz a sportesemények ellen. És ő is ugyanúgy meg fotózkodni a meccsekre, mint FeGyőr.

A méhlegelős témában is teljes volt az összhang: Ne csináljunk meg valamit és adjuk elő haladásnak!

FeGyőr teljesen kiírta, kinyírta magát a partizános interjúval. Ha Gelyi most hirtelen átigazolna, akkor az MSZP-P szavazókat vinné magával, hiszen helyette nem indítanak senkit. FeGyőr 12-15 százalékát pedig bezsebelné.

Kevésbé lenne Gyurcsány bábja.

2021. szept. 2. 11:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ezt a választ vártam.

Cáfollak, kiderült, hogy hazudsz, így inkább terelsz.

Mellesleg, ha állítasz valamit, akkor azt illene érvekkel alátámasztani. Ezt se sikerült összehoznod, szóval ez rettentő szánalmas lett. :D

2021. szept. 2. 13:35
 12/23 A kérdező kommentje:

#11!

A Párbeszéd valódi pártságánál egyértelműen azt írtam, hogy azért nem valódi párt, mert nem képvisel látható, mérhető mennyiségű embert. Ez teljesen érthető.

Erre te technikai oldalról írsz valamit.

Ez nem cáfolat. A cáfolat az lett volna, ha ez érveimet cáfolod.

Te csak arra voltál képes, hogy elkezdtél terelni és kijelentetted, hogy hazudok.

Az össze többi témánál ezt csinálod. Semmit nem támasztasz alá, de követeled a másiktól az érvelést.

Mivel az első témánál sem sikerült érdemben reagálnod, de az állítod, hogy neked érveid vannak, ezért nincs érteme veled foglalkozni.

Miért foglalkoznél veled, ha azonnal mellébeszélsz és hazudozol?

2021. szept. 2. 13:43
 13/23 anonim ***** válasza:

"A Párbeszéd valódi pártságánál egyértelműen azt írtam, hogy azért nem valódi párt, mert nem képvisel látható, mérhető mennyiségű embert. Ez teljesen érthető."

Nem, pont leírtam, hogy ez hülyeség, mivel a pártság nem attól függ, hogy mennyi embert képvisel.

Nem pártabb a fidesz mondjuk az mkkp-nál, azért mert többen szavaznak rá.

Sőt, a szavazatok számából még csak az sem következik, hogy mennyi embert képviselnek.

Normális párt MINDENKIT képvisel kivétel nélkül, akár rászavaznak, akár nem,

"Ez nem cáfolat. A cáfolat az lett volna, ha ez érveimet cáfolod."

De, cáfolat, csak láthatóan nem fogtad fel.

Ami rád nézve kínos.

"Az össze többi témánál ezt csinálod. "

Az összes többi témánál is cáfotlalak? IGen, ebben egyetértek veled. :)

2021. szept. 2. 14:01
 14/23 anonim ***** válasza:

#10!

Lehet, hogy a Flórián téren eddig vágták 2 hetente a füvet és most csak évente kétszer kaszálnak - de ez nem áll ellentétben azzal, amit mondtam: Tarlós és Pokorni "alatt" is volt már ilyen, nem Karácsony találta ki.

A "kerület külső részei" esetleg nem a Fökerthez tartoznak, hanem pl. magántuladjonban vannak és ott azért kaszálnak.

2021. szept. 2. 14:17
 15/23 anonim ***** válasza:

A párt meghatározása nem az, hogy van támogatottsága.

Az igazi párt abban különbözik a kamupártoktól, hogy teljes ciklusban jelen van a politikai életben, és aktívan tevékenykedik.

Ennek a kritériumnak a Párbeszéd megfelel.

Az sem igaz, hogy senkit nem képvisel: Mindenkit képvisel, főleg a becsületes magyar emberek érdekét képviseli, emellett a jövő generációit is a környezetvédelem szem előtt tartása által.

Az, hogy alacsony a támogatottsága, egy dolog. Parlamenti párt, és nem mellesleg frakciójuk is van. képviselői átlagban szerintem többször szólalnak fel, mint a Fidesz-KDNP képviselőinek átlagja, akik között volt olyan, aki még egyszer sem szólalt meg parlamenti ülésben.

Mondtál egy szempontot, csak éppen azt nem támasztottad alá, hogy az valóban az igazi párt meghatározásának a szempontja.

A gyerek nevén nevezése nem bűn, te hazudtál, és tereltél, aztán még a végén a másikra fogod, hogy ezt teszi. Ezt akár Orbántól is tanulhattad. :D

https://www.youtube.com/watch?v=nHKk1U0FGoo

Orbán nem híve az egykulcsos adónak, gyorsan kétharmados törvénybe is iktatta, ami adózással kapcsolatosan precedens értékű.

2021. szept. 2. 14:17
 16/23 A kérdező kommentje:

#14!

Nem magántulajdon az a terület.

A közparkok méhlegelősítését viszont biztosan nem Tarlós és Pokorni találta ki.

A Kiscelliben azért hülyeség a méhlegelősítés, mert a közvetlen közelében már erdő ill. erdős, mezős, bokros területek vannak.

2021. szept. 2. 16:02
 17/23 anonim ***** válasza:
Te miért nem lépsz be Észak-Koreába?
2021. szept. 2. 17:33
 18/23 anonim ***** válasza:

16!

A Nehru part eléggé közpark? Nem méhlegelő, hanem városi kaszáló néven futott, ha jól emlékszem. De ugyanaz volt a koncepció.

2021. szept. 3. 13:30
 19/23 A kérdező kommentje:

#18!

Mit akarsz ezzel mondani?

Nem tették ki a méhlegelős táblát, de ugyanúgy nem foglalkoztak vele?

Ismerem a helyet, de mostanában nem jártam arra.

2021. szept. 3. 13:45
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem vágták le a "füvet", hanem ki volt téve egy tábla, hogy szándékosan hagyják megnőni, hogy növeljék a diverzitást és helyet/kaját adjanak a rovaroknak, vagy valami hasonló.

Találtam róla cikket: 2018-ból, Tarlós idejéből.

[link]

2021. szept. 3. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!