KrumpLee kérdése:
Bruttó 436 300 forintos átlagkeresetet. Ez miből jön össze?
Figyelt kérdés
Biztos vagyok hogy ez erősen torzított statisztikai hókuszpókusz. Az is lehet hogy hasraütésre készült.
Ön keres legalább ennyit? (csak az teljes munkaidőben foglalkoztatottaktól kérdem)
2021. aug. 31. 10:43
21/37 anonim válasza:
Lehet hogy nem is élnek annyian mélyszegénységben? Csak jólesik panaszkodni?
22/37 anonim válasza:
21) te ezt látod?menj már végig az országon.függőlegesen vízszintesen vagy átlósan,kész nyomornegyed a 3/4-e.
23/37 anonim válasza:
@11:57
Ezt aláírom én is. Én vidéki vagyok, alföldi, itt még viszonylag kulturált a környezet, de munkából kifolyólag járkáltam többfele vidéki részébe az országnak, tényleg rengeteg kisebb város tiszta gettó...
24/37 anonim válasza:
Simán kijöhet ennyi, mert az átlagba mindenki beletartozik, és mivel rendszerváltás óta nem volt ennyi államtitkár, kormánybiztos, stb, az országban, az ő fizetésük pedig nagyon felhúzza az átlagot, mivel mindnek milliós, többmilliós fizetése van. És máris verheti Orbán a mellétt, hogy nőtt a magyar átlagfizetés, szóval ez is jól ki van találva.
25/37 anonim válasza:
23) Alföldi?akkor az nem kovit vagy battonyát jelenti.
26/37 anonim válasza:
24) pont hogy nem tartozik bele mindenki az átlagba.5 főnél kisebb kkv-k,közszolgák,közmunkások nincsenek benne.
27/37 anonim válasza:
25
Szeged és környe, na ahhoz képest mikor észak-mo.-n jártam, több településen, na az nagyon gettó.
28/37 anonim válasza:
Szeged..!mondom gyere le erre.
29/37 anonim válasza:
nullának és tíz milliónak mennyi az átlaga kérdező?
30/37 anonim válasza:
A másfélszeresét keresem nettóban, kamionsofőrként. A közgázhoz ugyan keveset konyítok, de ha két minimálbéres mellém áll hármunk átlaga valahol ott van br430 környékén. Szóval teljesen hihető a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!