Hogy lehet ilyen pártcsalád az EUban ?
A párt Angol oldala, míg valaki elkezdi a szokásos visítozást, még Peppa meg George is szégyellené magát, ha így visítozna. 🤣
Hogy lehet egy full kommunista párt az EUban? Kommunizmus is programjuk...
Nyugat úgy tudom, antikomcsi és a magántulajdon mellett van.
A kommunizmus meg amúgy egy diktatúra
"A kommunizmus meg amúgy egy diktatúra"
A kommunizmus egy gazdasági és társadalmi berendezkedés és létezik demokratikus változata. Amiről te beszélsz az a leninizmus, sztálinizmus, maoizmus stb.
A kommunizmus egy megvalósíthatatlan eszme, mert szembe megy az emberi természettel, de ettől még semmi más problémája nincs. Az, hogy a megvalósítására való törekvések gyakorlatilag mindig embertelenségbe, kegyetlenségbe és teljesen másba fulladt ki az már más kérdés.
Pont ezt látom kialakulóban én is. A libsik meg a szocik, a jobboldalal karöltve fognak össze több országban is, de Rutte, Chrupalla ki van játszva, ha harmadikként is nyernek a kormány inkább kihagyja őket...
“A kommunizmus egy megvalósíthatatlan eszme, mert szembe megy az emberi természettel, de ettől még semmi más problémája nincs. Az, hogy a megvalósítására való törekvések gyakorlatilag mindig embertelenségbe, kegyetlenségbe és teljesen másba fulladt ki az már más kérdés.“
De nem is igazságos. Jani és Anti bá és társai ott pöffeszkedtek a villáikban. Ha valaki többet dolgozik, miért ne lehetne neki is faburkolatos medencés háza, nyaralója teniszpályával a homokos tengerparton? 😃
"De nem is igazságos. Jani és Anti bá és társai ott pöffeszkedtek a villáikban. Ha valaki többet dolgozik, miért ne lehetne neki is faburkolatos medencés háza, nyaralója teniszpályával a homokos tengerparton?"
Kapitalizmus se igazságos. A magyar neofeudalizmus se igazságos.
Nyugaton nem tapasztalták meg a bőrükön soha, hogy mit takar valójában a kommunizmus. Ők csak egy naiv, utópista, egyenlőségpárti, szegényeket támogató törekvést látnak benne.
Azon lepődtem meg, hogy a cseheknél van kommunista párt és be is jutott. Mert nekik azért tudniuk kéne, hogy mi ez valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!