Miért szorul a Néppárt a Fideszre, hogy még mindig nem dobják ki?
Egyértelmű, hogy ezek már nagy stratégiai játszmák és semmi nem fekete-fehér, hanem sok biten tárolt színskálával rendelkezik.
De... milyen okokból szorul a Néppárt a Fideszre, ha ezt a toxikus, akadékoskodó pártot nem képes egyszerűen kibodni?
Mielőtt a fideszes trollok jönnének és elküldenének az anyámba: értsétek kérlek az üzenetet! Lehet szeretni, vagy nem szeretni a Fideszt, de attól még én egy aspektust írtam le. A Néppárt oldaláról a Fidesz toxikus, akadékoskodó párt. Hogy TE személyesen szereted, vagy nem szereted, az most nem kérdés. :)
Én a stratégiai okokat kérdezem, és azt is a Néppárt oldaláról.
Az, hogy a Fidesz nem lép ki, annak könnyű okai vannak. Azon túl, hogy akkor mindent vesztene, egyszerűen mártír akar lenni és kirakatni magát.
(Nyilván felvennék másik pártcsaládba, de azért a Fidesz nem olyan népszerű odakint, hogy a fajsúlyos családok kapkodjanak érte.)
Még inkább kiegyenlítődne a mezőny, de kérdés, hogy a 13 ember melyik csoportba csapódna tovább. A Néppártnak, ha szűken is, de maradna a többségi széke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!