Aki szerint Gyurcsány a "főnök" az ellenzékben az honnan veszi ezt?
És ha kettő jelölt jut be a második körbe az miért nem jó Gyurcsánynak?
Vagy miért kell neki, hogy Dobrev és Jakab mellé Karácsony is bejusson? Ugyanis a kutatások szerint ő van lemaradva hármójuk közül. Mert gondolom az az érved, hogy Dobrev jut be harmadiknak, bár ha már mindent Gyurcsány irányít felmerül bennem a kérdés, hogy miért nem tudja kihozni legalább másodiknak vagy elsőnek.
Csak szólok, de Budapesten belül is egyfordulós az előválasztás, csak a miniszterelnök-jelölt választása két fordulós, ami totál logikus, így is rengeteg pénz egy ilyen szervezése.
Gyurcsány mikor és hol beszél arról, hogy pofonokkal tartja egyben a pártokat? Ja, hogy még emlegette is valahol, hogy nehéz egyben tartania a pártokat, aha gondolom ha pisztolyt szorítanék a fejedhez se találnál erre forrást, azon kívül, hogy a mandiner megírta anonim forrásra hivatkozva vagy a Blikk leolvasta a szájáról egy fotó alapján.
Nekem ez is új információ, hogy rendszeresen járnának nem DK-s politikusok a szemlőhegyi villába.
Valahogy az én környezetemben azt se hallani túl rendszeresen, hogy előre megnyeri Dobrev az egészet, valahogy mi nem fideszes médiából tájékozódunk és a szavazás után szoktuk csak tudni az eredményét a szavazásnak.
Na most, ha csak szar jelölt van Dobrev ellen, akkor szintén miért Gyurcsány szervezés, hogy három ember jut a második fordulóba, és ha úgyis ő a legerősebb jelölt miért ördögtől való, hogy az egyeztetések nála folynak a szemlőhegyi villában?
"1. Az ellenzéki választás második fordulójába miért három jelölt be? (Általában kettő szokott bekerülni)"
Fogalmam sincs, de miért kötődik Gyurcsány a 3-as számhoz? Ha ketten kerülnének be, az bizonyíték lenne, hogy nem Gyurcsány az ellenzék titkos vezetője?
"2. Budapesten kívül miért egyfordulós lesz a választás, és miért lépnek vissza egymás javára? (Jelenlegi állás szerint a DK-Jobbikosok lesznek többségben)"
A miniszterelnök jelölteknél lesz kétfordulós. Budapesten a helyi jelölteknél is csak egy fordulós lesz.
Azért mondanak le egymás javára, mert felmérték, hogy melyik az esélyesebb jelölt és a fő cél még mindig a Fidesz leváltása, melyre jelenleg ez a legjobb eszköz. Tudatos Habony építés: vagy így teszik, és lehet őket összemosni, vagy nem teszik és vesztenek.
"3. Gyurcsány miért beszél arról, hogy pofonokkal tartja egyben a pártokat? Miért emlegette valahol, hogy nehéz egybe tartania 6 pártot?"
Mert ők egy bal-lib párt, a jobbik pedig egy jobb-közép. Tudod, nem mindenki egy führer vezetése alatt van koordinálva, mint a Fidesz-KDNP esetében :D A pofonosat nem hallottam, de nyilván szimbólikus, neki sem egy élmény Jakabbal együtt dolgozni.
"4. Miért járnak más pártok politikusai kiigazításra a szemlőhegyi villába?"
Forrás? Pesti srácok írta? Origo? Esetleg Bayer Zsoltnak hozták le angyalok a mennyből?
"5. Miért gondolják egyre többen (még ellenzéki oldalon is), hogy az előválasztás csak egy bohózat, ahol már le vannak osztva a lapok, és Dobrev Klára lesz a közös miniszterelnök jelölt?"
Ne add az ellenzék szájába amit gondolsz. Én pl. remélem, hogy nem ő lesz és jelenleg Karácsony (sajnos) a legesélyesebb. Én Márki-Zaynak vagy Jakabnak örülnék.
"6. Miért van az, hogy Gyurcsányné asszonyság ellen csak pehelysúlyú (Márki-Zay, Pálinkás) és idióta (Karácsony, Jakab, Fegyőr) indulnak meg?"
Mármint melyik a pehelysúly? Aki kétszer verte meg a Fidesz második legerősebb politikusát, Lázár Jánost a saját terepén? Pálinkás mondjuk nekem se mond sokat. De pl. Karácsony milliós ellenkampányban is megverte Tarlóst, Jakab kifejezetten népszerű vidéken (nem csodálom), Fekete-Győr András pedig úgy befosatta a kormányt, hogy elvették a magyaroktól a lehetőséget is, hogy szavazhassanak, VALÓJÁBAN akarnak-e Olimpiát. :D Egyébként annyira ciki ez a "Fegyőrözés". Komolyan, az a Fidesz színvonal, hogy neveken gúnyolódunk? Akkor írjuk, hogy Orr-bán? Mert az vicces? Mielőtt előjönne az O1G válasz: azt is primtiívnek gondolom. Gratula, eljutottatok erre a szintre :D
"Elmondom én választás nélkül is, hogy hogy fog alakulni az előválasztás:
1. az első fordulóból átjut Dobrev, Karácsony, Jakab
2. a második fordulót Dobrev nyeri meg"
1. lehet.
2. lehet.
És egyik sem bizonyítja az igazad :D Ugyanis emberek szavaznak, nem Gyurcsány :D
"Azokban a kerületekben, ahol DK-s vagy Jobbikos jelölt indul - megnyeri (kivéve Jakab, de az már le van zsírozva Gyurcsány és Jakab között)."
Ez kb. az "Orbán Putyin házi ölebe" szint. Büszkeség tölt el, hogy eljutottál erre a szintre?
#6 Tudom én, hogy nálatok a ballib oldalon a szövegértéssel mindig is probléma volt, hát segítek kicsit.
Az, hogy "Aki egy kicsit is odafigyel a politikai történésekre, az elmúlt 30 év pártmozgásaira és van némi esze az látja, hogy bizony a háttérben most is gyurcsány a főnök." NEM azt jelenti hogy gyurcsány volt 30 éve is a főnök, hanem hogy ANNAK aki odafigyelt erre a 30 évre és ismeri ami ez alatt történt, ANNAK az embernek világos, hogy MOST gyurcsány a főnök.
Szívesen!
#13 "Mert ők egy bal-lib párt, a jobbik pedig egy jobb-közép."
A jobbik, mint Jobboldali? Mint KÖZÉP-párt?
Bruhahahahahahaha.....
Nem kell ahhoz Fidesz propaganda, hogy látni lehessen Gyurcsány hogyan csinál hülyét a szövetséges pártok képviselőiből és ő maga és párttagjai, hogyan maradnak ki tudatosan az ellenzéket lejárató bohóckodásokból. Hogy hogyan kerekedik felül az összefogás többi tagján.
Jöhet a lepontozás.
#17 Hiába magyarázod nekik.
Kíváncsi lennék hogyan magyarázzák meg azt, hogy gyurcsány, aki a jelenkori magyar történelem egyetlen olyan miniszterelnöke aki nem csak megbukott, de saját magát is alkalmatlannak tartotta az ország vezetésére, ezért ő maga mondott le, majd ezt követően a kormánya olyan vereséget szenvedett el a következő választáson, hogy a koalíciós partnere meg is szűnt létezni pártként, az mszp-nek meg alig 15%-a lett a parlamentben - az az ember és annak a saját pártja mégis hogyan lehet most a legerősebb ellenzéki párt 2021-ben, ha nem ő irányítja az ellenzéki történéseket?
Viccből vagy kihúzták a lottón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!