Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki szerint Gyurcsány a...

Aki szerint Gyurcsány a "főnök" az ellenzékben az honnan veszi ezt?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy az összes fideszes lap meg, orbán is erről beszél és egyesek már minden szavát isszák, de gyurcsány csak egy képviselő még mindig és még csak nem is indul miniszter jelöltként.

2021. aug. 31. 08:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
33%
Nézd többet az ATV-t!
2021. aug. 31. 08:49
 12/34 anonim ***** válasza:
51%

És ha kettő jelölt jut be a második körbe az miért nem jó Gyurcsánynak?

Vagy miért kell neki, hogy Dobrev és Jakab mellé Karácsony is bejusson? Ugyanis a kutatások szerint ő van lemaradva hármójuk közül. Mert gondolom az az érved, hogy Dobrev jut be harmadiknak, bár ha már mindent Gyurcsány irányít felmerül bennem a kérdés, hogy miért nem tudja kihozni legalább másodiknak vagy elsőnek.

Csak szólok, de Budapesten belül is egyfordulós az előválasztás, csak a miniszterelnök-jelölt választása két fordulós, ami totál logikus, így is rengeteg pénz egy ilyen szervezése.

Gyurcsány mikor és hol beszél arról, hogy pofonokkal tartja egyben a pártokat? Ja, hogy még emlegette is valahol, hogy nehéz egyben tartania a pártokat, aha gondolom ha pisztolyt szorítanék a fejedhez se találnál erre forrást, azon kívül, hogy a mandiner megírta anonim forrásra hivatkozva vagy a Blikk leolvasta a szájáról egy fotó alapján.

Nekem ez is új információ, hogy rendszeresen járnának nem DK-s politikusok a szemlőhegyi villába.

Valahogy az én környezetemben azt se hallani túl rendszeresen, hogy előre megnyeri Dobrev az egészet, valahogy mi nem fideszes médiából tájékozódunk és a szavazás után szoktuk csak tudni az eredményét a szavazásnak.

Na most, ha csak szar jelölt van Dobrev ellen, akkor szintén miért Gyurcsány szervezés, hogy három ember jut a második fordulóba, és ha úgyis ő a legerősebb jelölt miért ördögtől való, hogy az egyeztetések nála folynak a szemlőhegyi villában?

2021. aug. 31. 08:52
 13/34 anonim ***** válasza:
51%

"1. Az ellenzéki választás második fordulójába miért három jelölt be? (Általában kettő szokott bekerülni)"

Fogalmam sincs, de miért kötődik Gyurcsány a 3-as számhoz? Ha ketten kerülnének be, az bizonyíték lenne, hogy nem Gyurcsány az ellenzék titkos vezetője?

"2. Budapesten kívül miért egyfordulós lesz a választás, és miért lépnek vissza egymás javára? (Jelenlegi állás szerint a DK-Jobbikosok lesznek többségben)"

A miniszterelnök jelölteknél lesz kétfordulós. Budapesten a helyi jelölteknél is csak egy fordulós lesz.

Azért mondanak le egymás javára, mert felmérték, hogy melyik az esélyesebb jelölt és a fő cél még mindig a Fidesz leváltása, melyre jelenleg ez a legjobb eszköz. Tudatos Habony építés: vagy így teszik, és lehet őket összemosni, vagy nem teszik és vesztenek.

"3. Gyurcsány miért beszél arról, hogy pofonokkal tartja egyben a pártokat? Miért emlegette valahol, hogy nehéz egybe tartania 6 pártot?"

Mert ők egy bal-lib párt, a jobbik pedig egy jobb-közép. Tudod, nem mindenki egy führer vezetése alatt van koordinálva, mint a Fidesz-KDNP esetében :D A pofonosat nem hallottam, de nyilván szimbólikus, neki sem egy élmény Jakabbal együtt dolgozni.

"4. Miért járnak más pártok politikusai kiigazításra a szemlőhegyi villába?"

Forrás? Pesti srácok írta? Origo? Esetleg Bayer Zsoltnak hozták le angyalok a mennyből?

"5. Miért gondolják egyre többen (még ellenzéki oldalon is), hogy az előválasztás csak egy bohózat, ahol már le vannak osztva a lapok, és Dobrev Klára lesz a közös miniszterelnök jelölt?"

Ne add az ellenzék szájába amit gondolsz. Én pl. remélem, hogy nem ő lesz és jelenleg Karácsony (sajnos) a legesélyesebb. Én Márki-Zaynak vagy Jakabnak örülnék.

"6. Miért van az, hogy Gyurcsányné asszonyság ellen csak pehelysúlyú (Márki-Zay, Pálinkás) és idióta (Karácsony, Jakab, Fegyőr) indulnak meg?"

Mármint melyik a pehelysúly? Aki kétszer verte meg a Fidesz második legerősebb politikusát, Lázár Jánost a saját terepén? Pálinkás mondjuk nekem se mond sokat. De pl. Karácsony milliós ellenkampányban is megverte Tarlóst, Jakab kifejezetten népszerű vidéken (nem csodálom), Fekete-Győr András pedig úgy befosatta a kormányt, hogy elvették a magyaroktól a lehetőséget is, hogy szavazhassanak, VALÓJÁBAN akarnak-e Olimpiát. :D Egyébként annyira ciki ez a "Fegyőrözés". Komolyan, az a Fidesz színvonal, hogy neveken gúnyolódunk? Akkor írjuk, hogy Orr-bán? Mert az vicces? Mielőtt előjönne az O1G válasz: azt is primtiívnek gondolom. Gratula, eljutottatok erre a szintre :D

"Elmondom én választás nélkül is, hogy hogy fog alakulni az előválasztás:

1. az első fordulóból átjut Dobrev, Karácsony, Jakab

2. a második fordulót Dobrev nyeri meg"

1. lehet.

2. lehet.

És egyik sem bizonyítja az igazad :D Ugyanis emberek szavaznak, nem Gyurcsány :D

"Azokban a kerületekben, ahol DK-s vagy Jobbikos jelölt indul - megnyeri (kivéve Jakab, de az már le van zsírozva Gyurcsány és Jakab között)."

Ez kb. az "Orbán Putyin házi ölebe" szint. Büszkeség tölt el, hogy eljutottál erre a szintre?

2021. aug. 31. 08:59
 14/34 anonim ***** válasza:
46%

#6 Tudom én, hogy nálatok a ballib oldalon a szövegértéssel mindig is probléma volt, hát segítek kicsit.

Az, hogy "Aki egy kicsit is odafigyel a politikai történésekre, az elmúlt 30 év pártmozgásaira és van némi esze az látja, hogy bizony a háttérben most is gyurcsány a főnök." NEM azt jelenti hogy gyurcsány volt 30 éve is a főnök, hanem hogy ANNAK aki odafigyelt erre a 30 évre és ismeri ami ez alatt történt, ANNAK az embernek világos, hogy MOST gyurcsány a főnök.

Szívesen!

2021. aug. 31. 09:05
 15/34 anonim ***** válasza:
33%

#13 "Mert ők egy bal-lib párt, a jobbik pedig egy jobb-közép."

A jobbik, mint Jobboldali? Mint KÖZÉP-párt?

Bruhahahahahahaha.....

2021. aug. 31. 09:07
 16/34 anonim ***** válasza:
37%
Honnan vettem honnan vettem, hát a Fidesz-irodában mondták!
2021. aug. 31. 09:17
 17/34 anonim ***** válasza:
57%

Nem kell ahhoz Fidesz propaganda, hogy látni lehessen Gyurcsány hogyan csinál hülyét a szövetséges pártok képviselőiből és ő maga és párttagjai, hogyan maradnak ki tudatosan az ellenzéket lejárató bohóckodásokból. Hogy hogyan kerekedik felül az összefogás többi tagján.

Jöhet a lepontozás.

2021. aug. 31. 09:26
 18/34 anonim ***** válasza:
63%

#17 Hiába magyarázod nekik.

Kíváncsi lennék hogyan magyarázzák meg azt, hogy gyurcsány, aki a jelenkori magyar történelem egyetlen olyan miniszterelnöke aki nem csak megbukott, de saját magát is alkalmatlannak tartotta az ország vezetésére, ezért ő maga mondott le, majd ezt követően a kormánya olyan vereséget szenvedett el a következő választáson, hogy a koalíciós partnere meg is szűnt létezni pártként, az mszp-nek meg alig 15%-a lett a parlamentben - az az ember és annak a saját pártja mégis hogyan lehet most a legerősebb ellenzéki párt 2021-ben, ha nem ő irányítja az ellenzéki történéseket?

Viccből vagy kihúzták a lottón?

2021. aug. 31. 09:40
 19/34 anonim ***** válasza:
71%
Tök mindegy, hogy ki ott a főnök, ha attól ugyan úgy vállalhatatlan a teljes magyar ellenzék. Egy ellenzéki szavazó egy sort sem tud mondani ennek a gittegyletnek a programjából. Agymosás a köbön.
2021. aug. 31. 10:10
 20/34 anonim ***** válasza:
27%
Hozzátartozik a fidesztálibok mitológiájához hogy a gyúcsány a végső főgonosz.
2021. aug. 31. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!