Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek után van aki az ellenzékr...

Ezek után van aki az ellenzékre fog szavazni?

Figyelt kérdés
A magyar egy főre jutó GDP meghaladta a 19000 dolláros számot is, ami 2019-ben csak 16700$ volt, és 2010-2015 között kb 13000$. Bezzegrománia 15700 dollárnál tart és még csak nem is fejlődnek gyorsabban. Ezek után tényleg van aki tönkre akarná tenni a gazdaságot az ellenzékkel? Illetve a szintén extrém gyorsan fejlődő honvédséget?

2021. aug. 29. 21:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
30: mivel tavaly beesés volt a vírus miatt, ezért a gödörből visszamászás ez: "a 17,7%-os éves alapú növekedésben kulcsszerepe volt a bázishatásnak (tavaly április-júniusi történelmi mértékű zuhanás),"
2021. szept. 1. 21:17
 32/32 anonim ***** válasza:

"Ha az új adatok nem hazudnak 18%-kal nőtt a GDP tavalyhoz képest. Én mindig mondtam srácok."

Kérdező, én hinni fogok neked ha mutatsz bármilyen hivatalos és elfogadható forrást a hülyeségeid alátámasztására. Államkincstár, MNB,Pénzügyminisztérium, KSH linket szívesen elfogadok, ezek meg nem hazudnak. Mutass nekünk egyet :)

2021. szept. 1. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!