Itthon mikor fogják kicserélni a magyar zászlót szivárványosra?
Figyelt kérdés
Ez a tanárnő leszedte az amerikai zászlót az osztályában mondván az sérti az ő érzékenységét, és az óráin csak annak kötelező felállni és felesküdni az alkotmányra aki akar. Ehelyett viszont esküdniük kell a melegzászlóra.
Tudom "külföldiszélsőséges" eset, de már egész sok kezd lenni az ilyen esetekből szerintem.
2021. aug. 29. 15:14
11/15 A kérdező kommentje:
10: én akkor se tolerálnám, mert ők nem egy nemzetiség. A cigány zászlót tolerálnám, sőt szorgalmaznám. A b.zizászlót nem, mert ennyi erővel legyen feministazászló is, meg ha én összeállok két haverommal és csinálok egy mozgalmat akkor az a zászló is.
2021. aug. 29. 16:50
12/15 anonim válasza:
A cikkben a tanárnő elmondja, hogy az amerikai zászlót még régebben szedte le, mert „kényelmetlenül érezte magát miatta”. Úgyhogy nem „kicserélték”, hanem csam simán kitették a diákok. Amúgy meg nem a melegek, nem mi akartuk, hogy azt odategyék, hanem ők. Ez nagy különbség. Ez önkéntes szolidaritás vállalás, ami jól esik, de semmiképp sem várnánk el.
13/15 anonim válasza:
Reméltem semmikor és ezt leszbiként mondom.
14/15 anonim válasza:
13-as: Teljes mértékben egyetértek veled. Undorító hogy mennyire nem veszi észre a közösség a saját képmutatását.
15/15 anonim válasza:
Én nem érzem, hogy az lmbtq mozgalom annyira borzasztó lenne, természetesen van akar szélsőséges emberek(akik amúgy midnehol vannak), de nem hiszem, hogy bármiért is le kéne cseréltünk a zászló kategória. Nem egy lmbtq ország vagyunk, hanem Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!