Csak engem zavar, hogy a zöld főpolgármester ki akar vágni egy csomó fát a siklójáért?
Egy olyan beruházásról beszélek, amit rajtad kívül valószínűleg már mindenki hallott.
Igen, az első három válaszoló reakciója alapján ez már egyértelművé vált. Én maradtam az utolsó környezetvédő ebben a k.rva országban.
Valahol értem a dolgot. Ha kisebb lesz ettől a siklótól a környezetszennyezés, mert nem kell buszokat indítani fölfele a lustáknak, akkor akár meg is érheti hosszútávon.
Én személy szerint semmit nem indítanék, építenék, világéletemben gyalog mentem fel a Citadellára.
Salzburgban sincs semmiféle járat ami a hegytetőre megy, szépen felbattyognak a túra részeként az emberek, és még örülnek is neki. De nálunk ugye a kényelem mindennél fontosabb, akkor lesz igazán nagy a támogatottság. :)
Teljesen igazad van. Csak néhány idióta politikus és állampolgár gondolja, hogy ha kitiltják a buszokat, akkor a helyükre kell tenni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!