Ma itthon mitől kell megmenteni a melegeket?
ööö... fogós kérdés...
pl. az ellenük uszító náci kormánytól?
Nem lehet megmenteni őket. Nálunk is van az osztályban (11.-be megyünk) egy meleg srác, én alapból bírnám, mert jó arc, de sajnos a fiúk többsége szétszivatja, mert honokos. Megvédeni nem tudják sem a tanárok, sem mi, mert ha kiállnék mellette, egyből én is lúzer lennék.
16/L
#8 Nyilván megkapom a minuszokat a publikumtól, de pontosan ettől kellene megvédeni bárkit, nem csak a melegeket. "Szétszívatják" és, ha besokall és öngyilkos lesz, akkor akik ezt tették vele, hogyan néznek bárki szemébe? Vagy azok, akik látták ezt és nem tettek ellene? Egy meleggel kevesebb? Sebaj, mondják majd. Gondolom a sok kis pöcs alfahímnek képzeli magát és csapatban nagyon menő egy kiszolgáltatottat (nem csak meleg lehet az) szívatni. Ha jó arc, álljatok mellé, támogassátok a falkával szemben és jobb emberré váltok ezáltal! Ők meg leállnak, ha így már nem lesz "menő" a szívatás. Csak a közvetlen környezet tud megvédeni bárkit.
Nem vagyok meleg és 3x is elmúltam 16. Ez a véleményem, senki sem érdemli meg, hogy bármi okból ilyen zaklatás áldozatává váljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!