A "szemkilövető Gyurcsány" azért lehet ennyire népszerű a fiatalok körében, mert az átlag nem fidesz szimpatizáns fiatal ugyan úgy az orbán rendszer ellenségének van minősítve, mint Gyurcsány?
Mondjuk 30 alatt.
Hiába akarják itt bárkivel megetetni, hogy a Fidesz népszerű a fiatalok körében, mert kb senki nem vevő közűlük a turulszarral felkent hátra nyilazó nemzethykeresztény pökhedni tuskó mélymagyarkodásra. A fiatalok egy nyugatos szabados európai országban szeretnének élni nem egy orbánisztán rezsimben. Ennek az ígéretével pedig a Gyurcsány-Dobrev párt kecsegtet. (az már más kérdés hogy ebből mennyit tudnának megvalósítani)
A dobrevita ígérgetéseket bizonyos IQ alatt veszik csak be. Vagy komolyan azt hiszed lesz eu-s minimálbér, satöbbi?
Mellesleg az internet sem felejt, hogy már egyszer csődközelbe juttatta az országot. Persze ahhoz nem ártana használni is a visszakeresést, mert én abban a korban vagyok, hogy már szavazókorú voltam qrcsótány regnálása idején, de semmi "nyugatos", pláne olyan szintű életszínvonal nem volt.
#12.Most is EU-s minimálbér van. Szóval ez valóban hülyeség. Mondom ezt ellenzékiként. Amin kéne növelni az a reálbér, de azt meg senki nem meri betenni a programjába mert nagyot lehet vele bukni...
Kérdező:
Szemkilövő...
Persze amikor a fidernyák csorda szétverte az utcákat, rátámadt a rendőrökre, őrjöngött, átlag emberek életét fenyegette stb.
Ennek ellenére nem élestölténnyel támadtak a rendőrök... Szóval mi a probléma?
Ellenzékre visszatérve, eleve nyugati beállítottságú pártszövetségről beszélünk.
Szóval aki szerint ugyan olyan rossz, vagy teljesen hasonló az szerintem hülye a politikához... Mivel ők teljesen más nézettel rendelkeznek nyilván radikális változások következnének. Nyilván nem elsősorban az hogy az átlag Pisti 2-szer annyit fog keresni holnaptól, hanem máshogy lesznek az EU-s támogatási összeg elosztva esetleg többet is kap az állam. Illetve más lesz a kapcsolatunk velük, a külpolitika teljesen átalakulna, mások lennének a fő kereskedelmi partnereink.
Szerintem kelettel kicsit meg is szűnne.
Szóval szerintem ilyesféle dolgokra kell gondolni, aki a pénzt kevesli Ausztriához képest az szerintem hagyja el az országot, én is azt fogom tenni és nem a rendszer miatt, mert itt nem lehet behozni több száz év hátrányt és ez tény legyen bárki a kormányon.
Ami a külpolitikát illeti, már csak azért le kell váltani a Fideszt. A propaganda amit nyomnak, Fideszes személyzet gazdagodása stb. már csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!