Ha az általad támogatni kívánt miniszterelnök jelölt nem tudja a saját nevét leírni helyesen az mennyire tántorít el attól, hogy alkalmas jelöltnek gondold?
Oszt' hol is találta ez a jó ember?
Mert az én első gondolatom, a fideszt ismerve, hogy ez kamu.
De ha el is írta. ki nem írt már el millió dolgot?! Főleg ma, amikor az emberek már szinte nem is írnak kézírással?
13-as, én is arra gondoltam, hogy az R betűnek a „lyukas” része összeért és emiatt L-nek látszik, de ha ránagyítasz a képre, akkor egyértelműen látható, hogy az egy L betű.
A kép alatt egy hölgy azt írta, hogy a kitöltést az önkéntesek végzik az okmányok alapján, az adott embernek csak alá kell írnia. Mondjuk ha így is történt, Karácsonynak ellenőriznie kellett volna, hogy minden jó-e, csak utána aláírni. Ha ezt a részét nézzük, akkor sokkal rosszabb a helyzet, mintha a saját nevét elírta volna.
De persze az sem biztos, hogy ő írta alá. Kár is ezen rugózni, mert semmi tényszerű nincs ebben a történetben, csak az, hogy a neve valahol, valamikor el lett írva. És az pedig tényleg a legalja, hogy egy ilyennel akarják betámadni.
Szerintem az nagyobb baj, hogy a zorbán lánya ki§aszta a szaros pelenkát a kocsiból, mert ezek szerint az apja erre nevelte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!