Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az általad támogatni...

Ha az általad támogatni kívánt miniszterelnök jelölt nem tudja a saját nevét leírni helyesen az mennyire tántorít el attól, hogy alkalmas jelöltnek gondold?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 28. 19:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem az sokkal nagyobb probléma, hogy valaki szarrálopja az országot, de kinek mi a gond...
2021. aug. 28. 19:51
 12/16 anonim ***** válasza:
43%

Oszt' hol is találta ez a jó ember?

Mert az én első gondolatom, a fideszt ismerve, hogy ez kamu.

De ha el is írta. ki nem írt már el millió dolgot?! Főleg ma, amikor az emberek már szinte nem is írnak kézírással?

2021. aug. 28. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem amúgy az egy R csak csúnya. De amúgy is a legalja hogy ebből valaki hírt csinál.
2021. aug. 28. 21:44
 14/16 anonim ***** válasza:
15%
Inkább írni se tudjon, de ne azt csinálja mint amit a felcsúti gönböc művel az országgal!
2021. aug. 28. 21:58
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
gömböc
2021. aug. 28. 21:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

13-as, én is arra gondoltam, hogy az R betűnek a „lyukas” része összeért és emiatt L-nek látszik, de ha ránagyítasz a képre, akkor egyértelműen látható, hogy az egy L betű.

A kép alatt egy hölgy azt írta, hogy a kitöltést az önkéntesek végzik az okmányok alapján, az adott embernek csak alá kell írnia. Mondjuk ha így is történt, Karácsonynak ellenőriznie kellett volna, hogy minden jó-e, csak utána aláírni. Ha ezt a részét nézzük, akkor sokkal rosszabb a helyzet, mintha a saját nevét elírta volna.

De persze az sem biztos, hogy ő írta alá. Kár is ezen rugózni, mert semmi tényszerű nincs ebben a történetben, csak az, hogy a neve valahol, valamikor el lett írva. És az pedig tényleg a legalja, hogy egy ilyennel akarják betámadni.

Szerintem az nagyobb baj, hogy a zorbán lánya ki§aszta a szaros pelenkát a kocsiból, mert ezek szerint az apja erre nevelte.

2021. aug. 29. 00:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!