Ha az általad támogatni kívánt miniszterelnök jelölt nem tudja a saját nevét leírni helyesen az mennyire tántorít el attól, hogy alkalmas jelöltnek gondold?
Az "álamfő"-nek nem kell tudnia helyesen írni a fideszesek szerint? Meg plagizálhat is ugye, és Vida Ildikónál sem volt semmi, gond, hogy tolmácsolt kért...
Szerintem direkt csinálta,így ugyanis érvénytelen lett a jákobnak adott aláírása.
Hoztam is ajándékot meg nem is...
Független vagyok, karácsonyt más miatt sem tartom alkalmasnak.
Tényleg elengedhetetlen lenne neki a nyelvtudás, egyszerűen nem tudja képviselni az országot, külföldiekkel beszélni a nyelvtudás miatt.
Az elírás: bárkivel megesik, a különbség az, hogy nem mindenki akar miniszterelnök lenni.
Beugrottatot. FAKE!!!!!
Hogy jutott volna hozzá egy NERb*zi egy ellenzékis papírhoz????? Kiszivárogtatták neki, mi? Idióta vagy, ha beveszed.
Amikor kormánypárti posztol egy ellenzéki belső dokumentumot meg amikor egy ellenzéki posztol egy kormányzati belső dokumentumot azért nem árt kételkedni!
Bármi lehet a háttérben.
Ahogy előttem írták, kapkodás is állhat a háttérben, esetleg diszlexia vagy alkoholizmus is.
Amúgy azt sem biztos hogy arról a Karácsony Gergelyről van szó, sőt az sem hogy nem-e trollként írta valaki a papírra Karácsony nevét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!