Mi az az ok amiért 2022-ben a fideszre szavazol?
Én elmondom a biztos győzelmet a Fidesz legyőzésére:
- Az összes ellenzéki párt jelentse be a saját megszűnését, a politikusai pedig menjenek el rendes munkát végezni Gyurcsányostól, Klárástól együtt, de előtte üzenjék meg a szavazóiknak, hogy szavazzanak a kutyákra. A Fidesz azért nyeri a választásokat, mivel az ellenzéki oldalon ott vigyorog Gyurcsány, de ezzel már nem lehetne ijeszteni az ellenzékieket, ha az összegyurcsányozódott ellenzék eltakarodna, és maradna a valódi.
#20: Ezt honnan tudod? Mert Gyurcsány és Klára asszonyság megígérte a kampányhajrában? Emlékezzetek vissza, hogy Karácsony Gergely megígérte, hogy átveszik Puzsér programját, és lesz sétáló Budapest, lesz klíma-berendezés a metrókban, erre lett egy nagy lóf*. Van garanciád arra, hogy az O1G-koalícióra adott szavazat a gyermekek jövője adott szavazat?
Szerintem nem az. Nem védem a Fideszt, de mi garantálja azt, hogy az O1G-koalíció jobb lenne a Fidesznél? Ha meg nem lenne jó, miért kell megszavazni? Miért nem szavaztok a tiszta kutyákra?
A Kétfarkúak szimpatikusabbak mint a Fidesz, mert jobb, hitelesebb arcok vannak benne!
Mi az Összefogásra fogunk szavazni.
"nektek libbantaknak"
lol, egyszerűen írhattad volna, hogy elembétékúisták, vagy nem tudom, mi az aktuális duma nálatok, hiszen jól tudjuk, hogy aki nem fideszes, az mind az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!