Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az az ok amiért 2022-ben a...

Mi az az ok amiért 2022-ben a fideszre szavazol?

Figyelt kérdés

2021. aug. 28. 17:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
35%

Én elmondom a biztos győzelmet a Fidesz legyőzésére:

- Az összes ellenzéki párt jelentse be a saját megszűnését, a politikusai pedig menjenek el rendes munkát végezni Gyurcsányostól, Klárástól együtt, de előtte üzenjék meg a szavazóiknak, hogy szavazzanak a kutyákra. A Fidesz azért nyeri a választásokat, mivel az ellenzéki oldalon ott vigyorog Gyurcsány, de ezzel már nem lehetne ijeszteni az ellenzékieket, ha az összegyurcsányozódott ellenzék eltakarodna, és maradna a valódi.

2021. aug. 28. 21:51
 22/32 anonim ***** válasza:
31%
ellenzék
2021. aug. 28. 21:51
 23/32 anonim ***** válasza:
42%

#20: Ezt honnan tudod? Mert Gyurcsány és Klára asszonyság megígérte a kampányhajrában? Emlékezzetek vissza, hogy Karácsony Gergely megígérte, hogy átveszik Puzsér programját, és lesz sétáló Budapest, lesz klíma-berendezés a metrókban, erre lett egy nagy lóf*. Van garanciád arra, hogy az O1G-koalícióra adott szavazat a gyermekek jövője adott szavazat?

Szerintem nem az. Nem védem a Fideszt, de mi garantálja azt, hogy az O1G-koalíció jobb lenne a Fidesznél? Ha meg nem lenne jó, miért kell megszavazni? Miért nem szavaztok a tiszta kutyákra?

2021. aug. 28. 21:54
 24/32 anonim ***** válasza:
51%

A Kétfarkúak szimpatikusabbak mint a Fidesz, mert jobb, hitelesebb arcok vannak benne!

Mi az Összefogásra fogunk szavazni.

2021. aug. 29. 08:28
 25/32 anonim ***** válasza:
18%
#24: Egyszóval nektek libbantoknak szimpatikusabbak a kutyák mint a Fidesz, nekünk fideszeseknek is szimpatikusabbak a kutyák mint az összefosás. Biztos vagyok abban, hogyha az összefogás pártjai eltakarodnának, akkor több fideszes is a kutyákra szavazna...
2021. aug. 29. 10:36
 26/32 anonim ***** válasza:
62%

"nektek libbantaknak"

lol, egyszerűen írhattad volna, hogy elembétékúisták, vagy nem tudom, mi az aktuális duma nálatok, hiszen jól tudjuk, hogy aki nem fideszes, az mind az.

2021. aug. 29. 10:55
 27/32 anonim ***** válasza:
51%
Valahogy meg kell különböztetni a kettőt, ha azt írtam volna, hogy ellenzéki, abban benne van a Mi Hazánk is. Igaz, hogy írhattam volna O1G-koalíció szavazóit is, de így rövidebb. Az a fontos, hogy tudjuk, hogy kikre gondoltam.
2021. aug. 29. 11:34
 28/32 anonim ***** válasza:
59%
O1Gané!
2021. aug. 29. 11:45
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Tíz éve nem szavazok, de a pedofiltörvény miatt jövőre szavazni fogok a Fideszre. Az ellenzéki összefogás egyik jelöltje sem merne szembeszállni az EU-val, örömmel tennék gyerekeinket az LMBTSTB szabadprédájává.
2021. szept. 25. 17:59
 30/32 anonim ***** válasza:
49%
29-es, a Fidesz előtt hallottál az lmbtakármiről, vagy pontosan aznap óta mantrázod? :)
2021. szept. 27. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!