Mégis van Magyarországon Transzvesztitákkal megtartott LMBTQ érzékenyítés?
Kérdező, először nézz utána, hány sajtópert vesztett önmagában a kormánymédiából az Origo az utóbbi években.
Aztán papolj hitelességről.
Nemrég a Liszt Ferenc téren táncolt GYEREKEKNEK egy transzvesztita. Keressetek rá. Ennyit arról, hogy Magyarországon ez nincsen.
Lehet védeni a védhetetlent kedves "haladók", de a tények egyre inkább arcon fogják vágni a társadalmat, és a magyar soha nem volt annyira hülye, mint a nyugati elkényelmesedett ember. Ide nem fog bejönni az elmebeteg értékrendetek abban biztosak lehettek, mert itthon az érzékenítésnek nevezett agymosással nem lehet választást nyerni. Ezzel majd '22-ben szembesültök.
Nem a 23-as vagyok, de azért erre reagálnék.
Miben rossz neked, hogy egy Kínai egyetem jön az országba? Talán az a gondod, hogy nem csillivilli divatos amcsi egyetem?
09:53
Mi van, megint megy a terelés? Kényelmetlen a téma?
A komcsi egyetem ne jöjjön ide az a véleményem, viszont ugyanígy a transzok és melegek is takarodjanak el a gyerekek közeléből vissza a melegbárjaik mélyére.
17:55
Annyiszor megkapom ezen az oldalon, hogy fizetett provokátor vagyok, hogy tényleg jó lenne már ha valaki fizetne ezért. Sajnos a valóság keményebb, mint ahogy a te kis véleménybubidban elképzeled: vannak még normális emberek és jobboldalinak meg fidesz nyaloncnak sem kell lenniük ahhoz, hogy a gyomruk kiforduljon a pedofil pederaszta létformától, amit próbáltok idehaza is meghonosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!