Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Karácsony Gergelynek...

Ha Karácsony Gergelynek meghaladta a képességeit egy jogosítvány és egy nyelvvizsga letétele, akkor miből gondoljátok, hogy egy ország vezetésére alkalmas lenne?

Figyelt kérdés

2021. aug. 27. 20:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Mégis mikor bizonyították, hogy az apját nem autó ütötte el? Mert én erről a hírről lemaradtam. Na meg arra us kíváncsi lennék, hogy mégis ki és mi alapján tud arról, hogy többször is próbálkozott a jogsival és megbukott. Mert ezkb olyan legendának hangzik, mint Orbán Grazba jár kezelésre.
2021. aug. 27. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
28%

#7!

Karácsonnyal nem az az elsődleges gond, hogy nincs nyelvvizsgája, hanem az, hogy azt hazudta van diplomája. De nincs, mert ehhez nyelvvizsga van. Aztán erről is hazudozott össze-vissza.

2021. aug. 27. 21:45
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
#12 a Wikipédián azt írják, hogy az ELTE szociológiaszakán szerzett diplomát.
2021. aug. 27. 22:15
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Van diplomája, belekezdett a doktoriba is, ahhoz pedig feltétel az egyetemi diploma. Nem is értem miért terjed ez a sok baromság a fideszes médiában, fél perc alatt ellenőrizhető tények.
2021. aug. 27. 22:17
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Vannak ugyan fentartásaim Karácsonnyal kapcsolatban, de azért én kíváncsi volnék Orbán "izderenikveszcsön?" Viktor nyelvvizsgájára is, aki körülbelül azon a szinten kommunikál angolul, mint egy általános iskolás, alsótagozatos gyerek.
2021. aug. 27. 22:40
 16/17 anonim ***** válasza:
71%
Ez elég szörnyű, hogy BÁRMIT be lehet dobni koncnak a közbeszédbe, és a primitívebb emberek már egyből tényként kezelik, amit hallanak.
2021. aug. 27. 22:51
 17/17 anonim ***** válasza:
48%
Abból, hogy a saját nevét is képtelen hibátlanul leírni. -Itt pedig örök érvényű szabály, hogy minél alkalmatlanabb valaki egy feladatra, annál magasabbra jut.
2021. aug. 27. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!