Karácsony Gergely lesz a következő miniszterelnök?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Ellene szól, hogy a Párbeszéd tagja, amire épeszű ember nem szavaz. Lehet, hogy ennek ellenére mégis ő lesz a következő miniszterelnök?2021. aug. 26. 16:00
1/17 anonim válasza:
Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor.
2/17 anonim válasza:
Esetleg majd ha le tudja írni a saját nevét.
3/17 anonim válasza:
Nem. A következő miniszterelnök Orbán Viktor lesz.
5/17 A kérdező kommentje:
Miből gondoljátok, hogy a következő Orbán Viktor miniszterelnök lesz? A Fidesz népszerűsége egyre jobban csökken, Karácsony Gergely pedig egyre népszerűbb és nála épeszűbb alternatíva nincs a pozícióra jelen pillanatban. A választások már a nyakunkon vannak, esélytelennek gondolom, hogy bármi is változzon ilyen rövid idő alatt.
2021. aug. 26. 16:06
6/17 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni hogy a következő Orbán elnök miniszterelnök lesz. Bocs.
2021. aug. 26. 16:07
7/17 A kérdező kommentje:
Na még egyszer, csak sikerül. Tehát a következő miniszterünk Orbán Viktor lesz.
2021. aug. 26. 16:08
8/17 anonim válasza:
Makacs sajtóhiba! :D
Ezt akartad írni: A következő miniszterelnök Orbán Viktor lesz.
Csak elfelejtettél fiókot váltani. :)
9/17 anonim válasza:
Látom nagyon összezavart a valóság 😉
10/17 A kérdező kommentje:
Igen, azt akartam írni, nem vettem észre a hibát... Szóval miből gondoljátok, hogy ő lesz a következő miniszterünk? A FIDESZ népszerűségi mutatói egyre jobban mozognak lefele...
2021. aug. 26. 16:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!