Miért sajnálják sokan a tanárokat?
Én nem gondolom,hogy több fizetést érdemelnek.
A felvételinél semmiféle alkalmassági vizsgálat, szűrés nincs, ami megvizsgálja,hogy az egyén alkalmas-e tanári pályára.
Emiatt a mai tanárgeneráció között rengeteg az alkalmatlan ember.Sokuk nárcisztis, imádja,hogy hatalma van, amivel rendszeresen visszaél és fitogtatni is szeretik.
Én nem voltam kifejezetten problémás gyerek,de voltak konfliktusaim tanárokkal.Több rossz tanárt ismertem, mint jót.
Hiába voltunk bőven a rendszerváltás után, meg hiába emlegették sokan a diákok jogait, akkor sem tudtunk semmit sem tenni ellenük.Ha meg megkíséreltük, akkor utána visszaadta többszörösen,mint Ludas Matyi.
Akiknek több pénz jár, azok az egyetemi oktatók.Ott viszont több normálissal találkoztam, mint nem normálissal.
"A tananyagot tudhatja jól de ez mit sem ér, ha emberileg alkalmatlan."
Ezen akkor lehetne változtatni, ha lehetne válogatni a tanárok között. De a jelenlegi pedagógusbérek mellett lasszóval kell fogni az alkalmatlan tanárokat is. Bár még csak két éves a lányom, de őszintén aggódom, mi lesz itt, mire ő iskolába megy
Hetes a tipikus proli-stílus.
Mivel foglalkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!