Gyurcsány vezírnek is elege van Kamu Geriből?
DK közeli pártlap véleménycikket hozott le a Deák téren uralkodó szörnyű köztisztasági állapotokról: „péntek és szombat esténként egy húgy-, szar és piaszagú végbélnyílássá válik.”
„Ha ő van annyira populista, hogy vigyorogva fotózkodik a budapestiekkel, akkor úgy érzem bátran feltehetem neki a kérdést, hogy mindezt miért, milyen alapon hagyhatja idáig elfajulni.”
„Adott az ellenzéki főpolgármester, aki 2019 óta csak elrévedezt ezen a mocskon, bár nem vitatom el Karácsonytól azt, hogy biztosan őt is zavaja a szartenger, amikor elteker mellette a Városházára tartva.”
Forrás: [link]
Csak rájöttek, hogy Karácsonnyal nem lehet megnyerni az előválasztást.
Az más kérdés, hogy nem ilyen kampányt ígértek.
Karácsony lenyomható és az ő szavazói áthúzhatók Klárikához.
Én sokszor leírtam, hogy Fletó előre tervez. Ő tipikusan az a politikus, aki ért ahhoz, hogy ilyen Karigeri féle pancserokkal úgy játszom, ahogy akar...de igaz lesz ez a Jobbikra is.
Fletó Klára asszonyt akarja miniszterelnök jelöltnek. Mi mást is akarhatna. Gondoljatok végig. Ha Klára asszony nyerne, 1-2 év múlva Gyurcsány akár miniszterelnök is lehet... megoldják....
De azt is fontos tudni, hogy Fletónak ez a szivárványos koalíció arra kell, hogy minden fronton meghozza a szavazatokat NEKI.
Azt is elmondtam már sokszor, hogy némi forgács nyilván potyogni fog a Fletóval szövetkezőknek, de a minőségi faanyagot mindenáron magának tartja meg. Ráadásul ilyenkor mindig felmerül bennem, hogy mekkora egy sunyi, hiszen ha egyenes akarna lenni, egyértelműen Ő lenne a DK miniszterelnök jelöltje....de nem. Mindenki gondolja végig, miért nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!