Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért ez már nem vicces, hogy...

Azért ez már nem vicces, hogy mindenki áruló?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__107..

Első válasz: Őseid nem ezért küzdöttek hogy egyik leszármazottjuk áruló legyen!

De ezt már más kérdéseknél is tapasztalta, hogy ha valaki ki akar menni külföldre dolgozni akkor az már máris áruló.

Én is ki szeretnék majd menni de mégse érzem magam árulónak.

Itt ez a nagy bolgyó és akkor mi csak majd 93000m2-n dolgozhatunk.

erre itt van egy cikk:

[link]

tehát 30% áruló, 31% meg még nem lehett tudni?

2010. aug. 30. 12:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Én régóta keresek olyan polót amin a mostani Magyarország van piros, fehér, zöld csíkokkal. Mert szeretem Magyarországot. Azért nem a Trianon előtti határral szeretnék polót mert most nem olyan az ország és lehet mi sem örülnénk ha egy török olyan polóban lenne amin fél magyarország Törökország része vagy egy osztrákon hasonló(meg divat lett bizonyos stílusokban). És szerintem nem vagyok áruló. Jobbikra nem szavazok, mert nem értek egyet a halálbüntetéssel, iskolai hittan oktatással (félreértés ne essék 12 évig tanultam hittant, amit a Bibliai ismereteim miatt hasznosnak tartom, de olyan erőltetett, hogy hinni kell Istenben. A vallásszabadság jegyében nem az kéne, hogy ráeröltessék az emberre a vallást, ha nem akarja), az abortuszról meg én úgy hallottam h tiltani akarják, ami szerintem nem jó, mivel vannak esetek mikor megengedhető: egészségügyi, családi, anyagi ok miatt. Jah és nem hiszek az összeesküvés elméletekben, meg abban h származása miatt valakinek bitó járjon. Szerintem megtörtént a holocaust, a számokról lehet vitatkozni. Elfogadom mások álláspontját, de egy véleménykülönbség miatt nem kell másokat bántani főleg nem rasszokbeli külömbés miatt. És nem az országot jobbra-balra kell húzkodni, mert az csak megoszt hanem összefogni.
2010. aug. 31. 07:49
 12/19 anonim ***** válasza:
7%
Most vettem észre, hogy Magyarországot egyszer kisbetűvel írtam sajnálom ez véletlen feltehetően a caps lock hibája.
2010. aug. 31. 07:52
 13/19 anonim ***** válasza:
7%

ma 07:49

Viccesnek érzed azt amit most leírtál? Egyáltalán nem volt az.

2010. aug. 31. 12:42
 14/19 anonim ***** válasza:

12:42

Miért vicceket kellett írni? Am tegnap még 70%-os voltam nah az vicces.

2010. szept. 1. 18:21
 15/19 anonim ***** válasza:
28%
Aki a magyarok ellen van, az áruló. Sajnos a többség butaságból ilyen, hisz 68%-ot kapott a Fidesz a Jobbik helyett.
2010. szept. 15. 16:36
 16/19 anonim ***** válasza:
63%

Inkabb legyek idiota emberek szemeben antimagyar, hazaarulo, zsidoberenc, ciganyfajvedo!

Mint rasszista, antiszemita, demagog nezeteket vallo "hazafi" mert sajnos ma mar csak az lehet "hazafi" egyes idiota hangoskodo emberek szemben akik ilyen nezeteket hangoztatnak minden mondatukban! Kisajatitottak maguknak a magyarsagot es a Nemzeti erzest! Emberek meddig kell ezt elturni? Hol a hatar?

2010. szept. 15. 17:08
 17/19 anonim ***** válasza:
26%
Nem vicces az ,hogy ha valaki azt mondja szereti MO--t,és jobbik szavazó ,az már rögtön náci és rasszista?
2010. szept. 15. 20:09
 18/19 bumbi02 ***** válasza:
49%

17.08nak igaza van.

utolsónak meg annyit.. én speciel ezt sose mondom rátok, ezt még csak töletek hallottam hogy magatokat nácizzátok , rasszistázzátok...

2010. szept. 15. 20:20
 19/19 anonim ***** válasza:
81%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:09

Es az nem vicces ha valaki azt mondja szereti MO-t es MSZP szavazo az rogtont hazaarulo kocsi sopredek? Es egy kerdes ha valaki szereti MO-t de szarmazas vagy nemi identitasa vagy godnolokasa menten nem ert egyet a jobbikkal miert kell uton-utfelen gyalazni? Ez az amit soha nem fogok megerteni...

Es csak annyit nem az a hazafi aki orokosen ezt hongoztatja, nem attol lesz valaki Magyar mert ezzel dongetni a mellet, nem attol lesz valaki jo ember mert a jobbikra szavaz. Ha valaki Magyar az a sziveben az es az lehet egy bunozo is es lehet maskent gondolkoz is sot meg meleg is lehet ez baremilyen etnikumhoz is tartozhat, a szeretet nem a szavazasban nyilvanul meg es nem is tettekben hanem az erzesekben!

En Magyar vagyok annak szulettem es szeretem is hazamat DE ne mas mondja meg mit tegyek, hogy Magyar lehessek!!! Ezt soha nem fogja tudni tolem elvenni senki se jobbikos se hungarista!!!

2010. szept. 15. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!