Mi történt volna, ha nem zárják le a koronavírus miatt az országot se tavaly, se idén, hanem ugyanúgy haladunk tovább, mintha semmi nem lenne?
Tehát semmi lezárás, meg intézkedés nem történik, hanem megpróbálunk ugyanúgy élni tovább, mint ahogy a járvány terjedése előtt, mondhatni tudomást sem véve a járványról.
Ha így állnak hozzá politikusaink a struccpolitika-módszerrel, hogy nincs semmi vész, nem figyeljük a híreket, 0 intézkedés, stb, milyen következményekkel járt volna? fel tudja valaki sorolni?
Ma más a helyzet, köszönhető a 65%-os átoltottságnak, ami ugyan nem ad "nyájimmunitást", de nincsenek akkora napi friss betegszámok, mint a környező országokban.
Ebből következhetne egy olyan gazdaságpolitikai döntés, hogy legfeljebb a zárt helyeken való maszkviselést szorgalmazná a kormány, esetleg még azoknak, akik naponta sok ember közt dolgoznak, pl. bolti eladók/pénztárosok, és semmi kijárási korlátozás meg hasonlók. Ezzel a gazdaság teljesítése tovább növekedhetne. Az ország fejlesztése így némi áldozatokkal járna, de ennyi a patriótáktól elvárható.
Nem.mentek voln tönkre emberi kapcsokatok, vállalkozások, stb. Ez történt volna.
Lehet több fertőzött lett volna, de nem is az a lényeg. Hanem a halottak száma.
Én csakis a veszélyeztett embereket köteleztem volna otthon maradásra, vagy maszkhordásra. Idős, beteg emberekre gondolok. Aki makk egészséges, annak az alapvető jogait lehúzták a budin.
Meg szó szerint kapkodott a kormány.
Idősek sávja, kell maszk de nem lehet kötelezni mert nincs, majd van hát kötelező, aztán kimondták végül, hogy pacikukit se ér.
Tudom itólag könnyű okoskodni, de a szervezettség egy szikrája nem volt az egész járvány kezelésben.
Most a 3. Oltással vakítják az embereket.
Nem, még véletlenül sem teszik ingyenessé az ellen anyag vizsgálatot a veteg idős vagy a kínai vakcinával oltottak részére. Nem. E helyett a kisnyugdíjas, vagy leszázalékolt ember vegye csak meg ha tudni akarja, vagy csak adasson be magának egy 3. Kísérleti vakcinát.
Nem vagyok oltás ellenes, sőtt. Én is beoltattam magam. De ez igazi kabaré ami eddig ment, és megy.
17
Nem volt várható, mert nem volt idős és beteg. Aki idős és beteg, annál várható. Igen, ez a logikám. Halt ám meg 85 éves rokonom, várható volt, fel voltunk készülve rá. Sosem múlik a fájdalom, de igen, ez nem volt meglepő. Aki nem idős, nem olyan beteg, ami amúgy is valószínűleg halálos, annál nem várható, mint a hozzátartozómnál se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!